Gerucht: Sony’s antwoord op Smash Bros van Nintendo?

Volgens een aantal bronnen is Sony druk bezig met een game waarmee ze de populaire Smash Bros. van Nintendo in het stof laten bijten.

De codenaam is op dit moment Title Fight, en alle aanwijzingen die tot op dit moment gevonden zijn, wijzen naar een nieuwe studio met de naam SuperBot Entertainment welke bezig is met deze nieuwe PlayStation fighter. Volgens dezelfde geruchten zullen al Sony’s grootste iconen hun opwachting maken.

Het meest geloofwaardige bewijs voor Title Fight kwam van een serie Twitterberichten van een level designer, Chris Molina, werkzaam bij SuperBot Entertainment. Molina had een screenshot geplaatst op zijn Twitteraccount met Sweet Tooth, een karakter in Twisted Metal.

Andere karakters die terug te zien zijn volgens de geruchtenmachine zijn Kratos, Nathan Drake, Fat Princess, Sly Cooper, Parappa en Colonel Mael Radec, bekend van de Nederlandse game Killzone 3. Ook James Bond zou als idee op tafel liggen.

Een andere serie Tweets van Molina laten zien dat een team bezig is met arcade sticks, ook dat zou een aanwijzing zijn voor een fighter game.

Title Fight moet officiëel nog aangekondigd worden, maar gezien de bewijzen en geruchten die tot nu toe al zijn gevonden is dit nog maar een kwestie van tijd.

Bedankt voor het melden saidddd93! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

Boxshot Title Fight

Title Fight

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Leuk 🙂
  Hopelijk zit Sackboy erbij! :p

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Sommigen linken de geruchten nu ook met de reclame van een aantal weken geleden waarin alle personages terug in voorkwamen van Sony

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  deze ga ik echt kopen hopen dat het waar is:)

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Persoonlijk wacht ik hier niet heel erg op maar ben benieuwd.

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Wat is smash brothers? Ik dacht dat dit over Twisted Metal ging.

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Cool, arcade vechten net als in Smash Bros. !!