Super-hero poster van LEGO Batman 2 gelekt

Er is een poster gelekt van de nog onaangekondigde game Lego Batman 2. Op de poster (die de LEGO fan-site bricktuts heeft onderzocht) staat dat de game in 2012 uitkomt. Het zal het vervolg worden op de hele populaire Lego Batman game.

Op de poster is niet alleen LEGO Batman met zijn Batmobiel te zien, maar ook een ander DC Universe karakter, namelijk LEGO Superman. Dit zal misschien inhouden dat de game nog meer andere DC Universe karakters zal bevatten.

Omdat er nog geen enkele informatie over deze game is, zijn alle ideeën achter deze poster nog een raadsel. Misschien is deze poster wel nep, wat denken jullie (laat je reactie hieronder achter). En het is ook nog maar de vraag als deze poster echt is, of de game op de Playstation 3 uitkomt. Als er meer informatie vrijkomt over deze game kan je dat natuurlijk op deze site lezen.

Boxshot Lego Batman

Lego Batman

Releasedatum:
10-10-2008
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:
 1.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Haha, is het al UBERHAUPT zeker of het een game is? Het lijkt mij een poster van speelgoed lego wat je straks bij de intertoys kan kopen ofzo xD

 2.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @XRamon101X: Lijkt er wel op, maar linksonder op de poster staat het logo van TT Games, de ontwikkelaar van de LEGO games 😉

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Dudes dit is voor kleine kids. Kom op.

 4.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  @WoofeR: Mmm.. Daar heb je gelijk in 😉
  @Vinyl Vonna: Vent, aan die foto van jou te zien ben jij ook een klein kind dus exact een game voor jou (en wtf die je hier dan?)