Vele van jullie zullen het vast wel eens hebben meegemaakt, een killstreak waar je zo ontzettend trots op bent, echter kun je hem aan geen een van je vrienden bewijzen omdat je niet heel de tijd met een camera voor je scherm aan het gamen bent. Naughty Dog leeft met ons mee, en heeft daarom bij de multiplayer van Uncharted 2: Among Thieves een camera functie ingebouwd, zodat je je complete matches kunt herbeleven en zelfs versnellen of vertragen op bepaalde momenten. Nu is het aan ons om ook op hun game dit soort acties neer te zetten, zodat deze functie handig van pas kan komen. Vandaag heeft het bedrijf de functie aangekondigd met een video waar het systeem in actie te zien is.

Ook hebben we nog een ander bijzonder leuk feitje voor jullie, op de officiele twitter pagina van Evan Wells is namelijk het bericht verschenen dat ze een punt hebben bereikt waar ze de game compleet kunnen gaan test spelen. Een volledige Playthrough dus. Misschien dat dit nog van invloed kan zijn op de release datum?

We’re doing a playtest of the entire game of Uncharted 2 this weekend to begin our difficulty tuning. It’s a very delicate process.