http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ed64ebaacfd7.jpg

De PS Vita pre-order gift pack waar je al eerder over kon lezen in dit artikel, is vanaf nu verkrijgbaar. De grotere elektronica zaken zoals MediaMarkt en Saturn is een plek waar je de pre-order gift box kan ophalen. Bij het ophalen van deze box doe je een aanbetaling van 29,99 euro. Als je dan op 22 februari je PS Vita ophaalt bij deze winkel krijg je jouw 29,99 euro als het ware weer terug, dit door enkel het resterende bedrag nog te betalen.

De PS Vita Pre-order Box inhoud

  • Deelnamekaart voor ‘Get Your Hands On It First’ augmented reality wedstrijd. (winapsvita.com)
  • In Ear PlayStation design headphones
  • €5 korting op één van de volgende PS Vita games uit de PlayStation®Store: Little Deviants™, Super Stardust™ Delta, Hustle Kings™, Escape Plan™*.
  • Exclusieve PS Vita items voor PlayStation®Home: PS Vita T- Shirt, zonnebril, hoofdtelefoon, sportschoenen en tas.
  • Exclusieve toegang tot Frobisher Says! voor PS Vita
  • Een exclusieve PS Vita Avatar voor PlayStation®Network

Sony Computer Entertainment Benelux (SCEB) lanceert vandaag tevens een augmented reality ‘Get Your Hands On It First’ wedstrijdcampagne om de PS Vita Pre-order Box bekend te maken. Gamers kunnen via de website www.winaPSVITA.com een code van 10 tekens kraken door een kaartje dat in de box zit voor een webcam te houden. In totaal zijn er 8 codes te ontsluiten. Wie een PS Vita Pre-order box heeft gekocht, krijgt de eerste 4 tekens cadeau en fans van de PlayStation Facebookpagina ontvangen nog een extra teken erbovenop. Wie de code kraakt, wint en krijgt de PS Vita in handen voor de officiële release. Gedurende een maand is er elke week een PS Vita te winnen.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ec2be4c2d3f1.jpg