Draak spelen in nog onaangekondigde multiplayer mode van Dragon Age 3?

Volgens een Kotaku rapport wil Bioware multiplayer toevoegen aan de Dragon Age 3. In deze multiplayer zullen arenagevechten de basis vormen. Gevechten in de arena tegen zowel AI gestuurde spelers als andere mensen uit de rest van de wereld.

De multiplayer mode zal volgens het rapport op de engine van Frostbite 2 draaien. Frostbite 2 is van de tegenwoordig erg populaire gamemaker DICE, die ook Battlefield heeft gecreëerd. Tot nu toe staat er alleen nog informatie over wedstijden en niets over coöperatieve multiplayer. En er stond ook in het rapport dat je als draak kunt spelen, wat echt heel erg gruwelijk is.

In Mass Effect 3 had Bioware ook al een multiplayer geplaatst, wat het rapport van Kotaku iets geloofwaardiger maakt. Ook heeft Bioware vaak gevechtsarena’s in zijn spellen gehad zoals in: Knights of the Old Republic, Jade Empire, Dragon Age: Origins en Mass Effect 1. Maar het blijft zo dat het rapport van Kotaku nog steeds op geruchten gebaseerd is en we dus nog niks zeker weten. Als we meer over de multiplayer mode weten, lees je dat natuurlijk hier op onze site.

Boxshot Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition

Releasedatum:
21-11-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    200 XP
  FBIman66's avatar

  Nice man! Ben nie echt zo’n Dragon Age fan geweest maar als een draak online co-op fighte lijkt me kei hard!

 2.    57 XP
  Gemberbean's avatar

  Ik ben helemaal gek op de Dragon Age series ! kan niet wachten om andere tegenstanders te killen dmv mage attacks enz haha

 3.    7444 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Maak de singleplayer maar wat beter.