Het was even raden wat nu precies de verrassende nieuwe titel van GameInformer was, maar de cover is onthult. Het gaat om een gloednieuwe titel van THQ en Obsidian, namelijk een South Park-game. Deze game gaat een full-scale RPG worden en is dus echt een zeer grote titel en geen arcade game. De game zal uitkomen op zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360.

Je begint de game als nieuweling in het dorpje South Park en het is aan jou de taak nieuwe vrienden te maken en de stad te verdedigen. Het verdedigen van de stad is belangrijk, je zal namelijk allerlei bedreigingen tegenkomen die te stad teisteren.

De januari uitgave van GameInformer bevat meer informatie over de game evenals een interview met schrijvers Parker en Stone. Dit zijn tevens de origineel bedenkers en schrijvers van de TV-serie en zijn ook verantwoordelijk voor het script van de game. We gaan hier te maken hebben met of een prachtige game die de TV-serie echt eer aan doet of een flop, welke het zal worden? Dat is nog te vroeg om te zeggen maar we zijn wel echt ontzettend enthousiast over deze titel. Met name het feit dat het hier om een echte RPG gaat klinkt als muziek on de oren.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ed7c738222cc.jpg

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ed7c7547bd2a.jpg