PlayStation Vita App – Party

PlayStation Vita App – Party – Op de PlayStation 3 ken je natuurlijk het welbekende vriendensysteem wel, dit komt natuurlijk ook naar de PlayStation Vita. Verwacht alleen niet het systeem die je gewend bent van de PS3, de PS Vita krijgt namelijk een App genaamd ‘Party’. Waar Party eigenlijk op neerkomt is cross-game voicechat. Deze feature is al ontzettend lang gewild op de PS3 maar is helaas niet mogelijk door gebrek aan RAM in de console. De PS Vita daarentegen heeft er geen problemen mee en draait de functie als een zonnetje.

In Party creëer je zoals de naam al doet vermoeden een party samen met je vrienden. Vervolgens kan iedereen het spel spelen wat hij of zij graag wilt doen, maar ondertussen kun je ongeacht welke game je speelt met elkaar praten. Ook is het natuurlijk mogelijk om allemaal de zelfde game te spelen en party te gebruiken als voice chat. Hierdoor hebben games niet meer een eigen voice-chat functionaliteit nodig en kun je gewoon de Party-app gebruiken.

 1.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  tjah jammer dat het er niet voor de ps3 is maar wanneer de ps4 er is verwacht ik hem zeker erg handig!!

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Dat is wel handig om altijd hetzelfde systeem te hebben voor chat. Gewoon app starten en klaar en spelen maar. Dan heb je ook geen probleem met slechte voice chat in-game.

  Weliswaar is in-game chat ook wel handig om met mensen in je random squad te kunnen spreken maar vaak zegt er dan niemand wat.

 3.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @saidddd93: Ik ook 🙂