Het is een rage tegenwoordig, bij iedere superheld film zit er wel een superheld game bij. Het slechte aan filmgames is vaak dat de ontwikkelaars hun game op de zelfde datum moeten uitbrengen als dat de film uit komt, hierdoor zijn de meeste filmgames niet echt van goede kwaliteit. Toch zijn er wel goede filmgames, neem bijvoorbeeld X-Men Origins: Wolverine.

Vandaag is er een gerucht opgedoken op het internet, het gerucht beweerd dat de nieuwste Green Lantern film samen uitkomt met een game. Venture Beat meldt namelijk dat er meerdere bronnen zijn die dicht bij het project staan, uiteraard zijn de betrouwbare bronnen anoniem en worden ze dus niet bij naam genoemt. Al een jaar lang lag het concept van een Green Lantern game klaar, maar tot nu toe is er geen enkele game geweest voor alleen de Green Lantern. Tuurlijk zie je hem in Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnen en kun je er zelf mee vechten, maar meer dan dat ook niet.

Eindelijk krijgt deze superheld de aandacht die hij verdient. Warner Bros. heeft nog geen commentaar gegeven op dit gerucht.