Makers van Buzz! kondigen PSN-exclusive aan: Blue Toad Murder Files

Relentless Software is de ontwikkelaar van de succesvolle quizgames Buzz! Deze games zijn alleen op de PlayStation 2 en PlayStation 3 te spelen en de ontwikkelaar doet daar goede zaken mee. Zo worden er naar aanleiding van Buzz! nationale en internationale quizshows gehouden met behulp van de buzzers en de neurotische quizmaster Buzz.

Vandaag heeft de ontwikkelaar een nieuwe game aangekondigd welke alleen op het PlayStation Network uitkomt: Blue Toad Murder Files. Relentless Software baas David Amor heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht tegenover Gamesindustry.biz. Zo verteld hij onder andere dat Blue Toad Murder Files een moord/mystery game is in de stijl van Sherlock Holmes. Ook is de officiële site van de aankomende game gelijk gelanceerd, welke je hier kan bezoeken.

“Blue Toad Murder Files is a murder mystery game along the lines of Agatha Christie and Midsomer Murders and 1001 other murder mystery TV dramas like Sherlock Holmes – that’s the style of the game.”

6 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Lijkt me opzich nog een best leuke titel! 😀 Als jullie deze gaan reviewen, wacht ik rustig af. 🙂

 2.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  @sjoerdgames4: Mijn lijkt het ook wel een leuke titel!

 3.    229 XP
  csvichf's avatar

  lijkt me ook wel vet

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  We gaan zien 🙂

 5.   
  enormhi's avatar

  Buzz is ook op de PSP (toch?) Verder heb ik niet echt iets met detective games. De TV serie ‘Monk’ is dan wel weer heel leuk!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  mystery game’s lijken mij wat saai op de ps3