Zondag Budgetdag – Games – 4 december

Child of Eden

Child of Eden is het nieuwste project van de maker van de ritmische klassieker Rez. Child of Eden is een actiegame dat muziek op een bijna magische wijze met een shooter mixt. Deze orgie van visueel spektakel laat je trillen van genot! Child of Eden is geoptimaliseerd om gespeeld te worden met de Playstation Move-controller waardoor je de game met armbewegingen kunt besturen. Op die manier zijn er geen fysieke grenzen tussen jou en de spelwereld!

In Child of Eden word je midden in een gevecht geplaatst om Project Lumi te redden. Project Lumi is een project dat draait om het reproduceren van een menselijke persoonlijkheid in de fantasiewereld Eden. Wanneer het project bijna is afgerond, duikt er plots een onbekend virus op. Het is jouw missie om Eden te redden van dit virus!

In Child of Eden vlieg je door een kleurrijk heelal en gebruik de controller of je handen om verschillende aanvallen los te laten op de vijanden. Zo kun je meerdere virussen met je hand selecteren en vervolgens met een armzwaai tegelijk neerschieten. Het is ook mogelijk om een Happy Bom te gooien door met beide handen een juichbeweging te maken. Alle je acties hebben invloed op de achtergrondmuziek en omgeving waardoor het een speciaal muzikaal geheel vormt!

Prijs: €2,99
Verzendkosten: €2,98
Link: Salland
iDEAL: Ja

God of War 3

God Of War III vertelt het verhaal van een getergde Kratos die wraak wil voor alles wat hem is aangedaan. Hij mengt zich in een oorlog met de Goden van de Griekse oudheid en komt in epische gevechten terecht waarbij iedereen die op zijn pad komt het onderspit moet delven!In God Of War III wordt de PS3 tot het uiterste gedreven. De vijanden komen in ongekende aantallen op je afgestormd, terwijl de camera regelmatig naar duizelingwekkende hoogte klimt. De epische schaal van God Of War III wordt pas echt duidelijk als je op een Titan zit die complete steden met zijn handen kan vermorzelen!

De mythologische wezens zijn niet langer enkel voer voor de gewelddadige uitspattingen van Kratos, maar ook handige hulpmiddelen. Door wezens als de Cycloop te berijden, kun je bepaalde verborgen plekken bereiken of vijanden snel aan stukken scheuren!Kratos heeft in God Of War III een stuk meer wapens tot zijn beschikking. Zo heeft hij een ijzeren klauw met de naam Cestus waarmee hij er flink op los kan beuken. Daarnaast leer je constant nieuwe bewegingen, zoals de mogelijkheid om met een vijand als een heuse stormram door grote groepen heen te beuken! Gewapend met je trouwe kettingzwaarden slacht je duistere mythologische wezens af en los je puzzels op om uiteindelijk Olympus en de machtige Zeus te vernietigen. Speel het prachtige sluitstuk van de God of War-serie en geef Kratos zijn welverdiende wraak!

Prijs: €19,99
Verzendkosten: Gratis
Link: CastleGames
iDEAL: Ja

Mass Effect 2

De Playstation 3-versie van het actieavontuur Mass Effect 2 bevat het verhaal van de eerste Mass Effect in stripvorm. Tijdens het stripverhaal krijgen spelers keuzes voorgeschoteld die bepalend zijn voor het verhaal van Mass Effect 2. Mass Effect 2 is een lange tijd exclusief beschikbaar geweest voor Xbox 360-bezitters. Alle beschikbare downloads voor deze versie worden standaard in de Playstation 3-game opgenomen. Daarnaast bevat de verbeterde versie van Mass Effect 2 een extra zes uur durende missie.

Mass Effect 2 is een sciencefiction rollenspel met een diepgaand verhaal en spectaculaire graphics. Het verhaal speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Nu de Reaper-invasie een halt is toe geroepen en de Geth zijn verslagen, verdwijnen plotseling complete menselijke kolonies in het universum. Je hebt als commandant Shepard de taak om een intergalactische team samen te stellen en op onderzoek uit te gaan. Ontwikkelaar BioWare heeft goed geluisterd naar de kritiek die de fans op het eerste deel hadden. In Mass Effect 2 hebben de side-quests meer invloed op de overkoepelende verhaallijn en behoren langdradige ritjes met liften tot de verleden tijd. Ook kent Mass Effect 2 meer vrije exploratie en zijn er veel meer spannende plotwendingen in het verhaal verwerkt.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

 1.    287 XP
  shooterman100's avatar

  3 euro voor child of eden WTF

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  GoW3 ff binnenhalen. Bedankt jongens, ik heb vele games goedkoop gekocht dankzij jullie. 😉

 3.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Mass Effect 2 ga ik voor kerst vragen 😀

 4.    1049 XP
  nis156's avatar

  Mass Effect 2 voor 20,- :D.
  Raden jullie mij aan om hem voor de Xbox of ps3 te halen?
  Ik weet dat je moet switchen van cd bij de xbox maar buiten dat.
  Moet ik hem voor de ps3 of xbox360 halen?

 5.    244 XP
  lekkajonk0's avatar

  Wel f*cking goedkoop Hiero xD

 6. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @nis156: De PS3 heeft veel extra, gratis, content dus ik zou hem voor de PS3 halen:P

 7.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Een PS3 game van minder dan €3,-.
  Dat zie je ook niet vaak, zal vast geen hoge productiekosten hebben gekost. Ik laat deze 3 liggen.

 8.    3140 XP
  moes's avatar

  @Zocalox:

  in engeland moet je is een keer wezen. Daar zag ik fifa 09 voor maar 75 pond cent xD fifa 10 was 1 pond. De nieuwste games kan je daar voor 15 pond vinden. Dat is gewoon goedkoper dan de oudste games in Nederland xD

 9.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @ Iedereen

  Als je GOW nog niet hebt gespeeld en je hebt niks te doen koop het die game is echt epic!!

 10.    38 XP
  Wakka's avatar

  Had Child of Eden besteld, echter…

  Helaas is door een prijsfout bij onze leverancier het product verwijderd uit hun assortiment en kan hierdoor het product niet uitleveren, ons excuses voor het ongemak.

  Uw order is dan ook geannuleerd, hebt u meerdere producten besteld dan is enkel dit product verwijderd uit uw order, voor geannuleerde orders geldt dat het bedrag binnen 3 werkdagen weer terug gestort wordt op uw rekening.

 11.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  @saidddd93: Inderdaad, GOW3 is gewoon een MUST-HAVE, niets dat zo grootschalig episch is als die game!