Sony medewerker verdedigt keuze van één PlayStation Network-account per PS Vita

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4edcdf36a458b.jpg

Een Sony medewerker liet onlangs via een tweet zijn standpunt voor het aantal PSN-accounts op een PS Vita merken. Sony’s Brad Douglas, verantwoordelijk voor Sony Japan’s Third-Party Relations haalt namelijk de PSP erbij. Op de PSP is er ook slechts één PlayStation Network-account per handheld mogelijk al dan wel tegelijkertijd. Het ding is alleen, dat je bij de PS Vita alle fabrieksinstellingen moet resetten, iets wat op de PlayStation Portable niet het geval is.

Het resetten van deze fabrieksinstellingen is dan ook belachelijk, als je gewoon kon switchen van account door opnieuw in te loggen, was er niks aan de hand. Savegames zijn dan bijvoorbeeld niet toegankelijk mits je in het bijbehorende PSN-account inlogt.

Of Sony nog van plan is dit aan te passen moet nog blijken.

 1.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  als dat zijn verdediging van keuze is dan kon hij beter niks zeggen..

 2.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Ik snap zijn argument geen eens…

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Als je fabrieksinstellingen moet wissen dan is dat maar een paar seconden. Hadden ze net zo goed er een optie van kunnen maken. Ik zie het probleem daar niet van in. Dus gewoon alsnog mogelijk maken met een firmware update

 4.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Weer een rede om de Vita ver links te laten liggen

 5. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @MightyMostert: Niet overdrijven hoor, de Vita beloofd een geweldige handheld te worden 😛

 6.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  @GlobalSoldier: Ja jammer alleen van die veelste duren kaartjes en dat je maar 1 account erop kan hebben. Ik hou zowiezo niet van handhelds

 7.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Ik denk dat dat toch wel snel wordt aangepast, want ik zie geen reden waarom je niet los kunt inloggen (en dat zou ook krankzinnig zijn), dat je niet 2 accounts tegelijkertijd kunt gebruiken vindt ik dan wel weer logisch..