240HZ LED HDTV’s, een toekomst die niet eens zo heel ver weg is

Daar zit je dan met je 26″ HD-Ready TV, je voelt je in de steek gelaten en kwijlt regelmatig met open mond als je de Phillips Cinema of Samsung’s LED HDTV voorbij ziet komen. Nog geen twee jaar geleden heb je een TV gekocht met toentertijd nieuwste technologie ,of er is vandaag de dag alweer een nieuwere, vettere en mooiere TV voor hetzelfde bedrag. Een situatie die van toepassing is voor veel mensen, en dan vooral gamers wij willen immers natuurlijk de beste beeldkwaliteit uit onze games halen. Het lijkt wel of de technologie achter TV’s zich sneller ontwikkelt dan ooit tevoren. Zo zien we nu namelijk al TV’s voorbij komen met 240HZ(!) plus nog eens voorzien van een LED scherm. Deze TV’s zouden later dit jaar zelfs ontzettend betaalbaar gaan worden en daarom heeft Revision 3’s programma: HD-nation een leuke special gemaakt. Vanaf minuut 10:00 legt men uit wat we in de toekomst kunnen verwachten en wat 240HZ nu precies inhoudt. Ben je nieuwsgierig geworden? Ram dan snel op onderstaande Play knop. Doet het filmpje het niet? Klik dan op deze link.

10 reacties

 1.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Philips is alleen voor de films goed. TV word helaas nog op andere resolutie uitgezonden. Waardoor:
  1: Beeld heel raar uitziet:P
  of
  2: allemaal zwarte randen:)

  Zo’n led TV zag ik zaterdag bij MM staan die van Samsung. En ik ben eerlijk hij zag er lekker uit (toppertje:$). Neej ff serieus. Mooi beeld en mooi scherp! Lekkere resolutie ook voor TV. En de grote was ook niet mis:)

 2. Anoniem -   
  80.61.237.58 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Europa zal nooit 240hz krijgen, dat zijn de Amerikaanse waardes.

  Bv.

  60 hz is bij ons 50 hz
  120 hz is bij ons 100 hz
  240 hz is bij ons 200 hz

  De Sony KDL-40Z5500 gaat mijn tv worden, 200hz en bravia engine 3!!

 3. Anoniem -   
  93.38.170.70 (Niet geregistreerd)'s avatar

  het is alleen jammer dat je aan 200 hrtz niet zoveel heb.. aangezien de digitaale tv met niet meer dan 80 hrtz binnen komt.

  Zelf heb ik een 47″ led tv van samsung en die heb ik nog niet hoger dan 80hrtz zien draaien terwijl hij 100hrtz is

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Moet eerlijk zeggen dat ik het niet helemaal snap in dat filmpje. maar ben tevreden met de lcd samsung die ik nu heb en die hou ik nog maar ff ๐Ÿ™‚

 5.    110 XP
  Moootje's avatar

  Merk je het wel als je het aansluit op je ps3? Want er zijn tog maar paar games die 60hz ondersteunen, dus wat heb je aan 200hz. Zal wel voor films etc goed werken, want ik heb zelf 100hz tv. En ik zie geen enkel verschil in de oude hd ready tv die 50hz is. Wel als ik een film bekijk dan ziet t wel gelikt uit maar gamen, wat mij en denk ook voor de bezoekers hiero is t geen enkel verschil.

 6.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  240Hz kan je niet zien. En niet zeggen van “jaaaaaa, maar ik zie het wel!”. Want dan ben je geen mens. Aan meer dan 100Hz heb je niks. En vanaf de 60Hz wordt niet de basis technologie meer gebruikt, maar ze laten het beeld op een andere manier zien waardoor het 60Hz+ lijkt.

 7.    524 XP
  Glennps3's avatar

  ik denk dat ze de tv’s tegenwoordig niet meer laten verbruiken dan dat ze eigenlijk kunnen draaien daarmee bedoel ik dat ze geen tv’s gaan maken van 240 hrtz terwijl 80 het max is als je 120 hrtz hebt heb je nog een gewone beeldbuis dus ik denk dat je dat kan instellen

 8.    18 XP
  Salademan's avatar

  Ik heb ook de Samsung LED tv maar dan in 40 inch en 100 hz. Hiervoor had ik een 32″ hd ready van Samsung maar het verschil is toch wel errrrruugg duidelijk :)!

  als ik COD speel en iemand zit in zijn sniperpakje in de struiken zie ik hem zo zitten ๐Ÿ˜€ ALs ik tv kijk, bijvoorbeeld house of csi, dan is het net op ik erbij ben. Superstrak :D!

 9.    18 XP
  Salademan's avatar

  En oja, LED is zuinig dus goed voor het milieu ๐Ÿ™‚

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  240 hz HOLY FUCK :O
  Maja ben blij met me eigen tv, ik kan er op gamen en is full hd genoeg voor mij ๐Ÿ™‚