Geheimzinnige game ‘The Last of Us’ gevonden in Uncharted 3?

Sony ontvangt steeds meer aandacht door de geheimzinnige aanpak van de toekomstige Playstation exclusive game ‘The Last of US’. Het speculeren over de game is op dit moment volop aan de gang wegens de onduidelijke maar wel speciale teasers.

Nu zijn een paar gamers erachter gekomen dat in het eerste level van Uncharted 3 ergens een krant te vinden is met vergelijkbare inhoud. Op de pagina staat namelijk het volgende: “Scientists are still struggling to understand deadly fungus”. Zoals de teasers zegt dit ook niet veel behalve dat er op de wereld een moeilijk te bestrijden dodelijke schimmel is. Een soort van schimmel was ook aanwezig op één van de insecten weliswaar. Een speculatie die veel gemeen met de nieuwe game van Sony heeft maar het kan ook puur toeval zijn dat Naughty Dog uit allerlei zaken zo’n titel heeft gekozen, of niet?

Hoe dan ook zullen we meer te weten komen wanneer de volledige trailer morgenochtend getoond gaat worden tijdens de ‘Video Game Awards’ dat hopelijk al onze grote verwachtingen zal inlossen:

 

 1.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik heb er geen problemen mij als hij gemaakt wordt door Naughty Dog.

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Ik ook niet 🙂

 3. Anoniem -   
  Dooder39's avatar

  Klinkt als een zombie game. Ik hoop een goeie.

 4.    522 XP
  axeldc's avatar

  Nucleariida is ook een schimmel en dat zou het verband kunnen verklaren tussen een mier en de andere teaser trailer.

 5. Anoniem -   
  ZWGamemaster's avatar

  Ik denk hier heel anders over.
  Na het zien van de screenshot met planten en bomen had ik het gevoel dit eerder te hebben gezien.
  Kwartje viel vandaag.
  Check eens het filmpje van de Fox engine van Hideo Kojima, als 2 druppels water en hij is aanwezig op de VGA en waarom twitterde hij dat zijn nieuwe speciale business kaartjes net optijd klaar waren met een verrassing op twitter, go check it out en kijk naar de screenshot, must be right and i told you first 🙂

 6.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  Goeie titel 😉