Sony ontvangt steeds meer aandacht door de geheimzinnige aanpak van de toekomstige Playstation exclusive game ‘The Last of US’. Het speculeren over de game is op dit moment volop aan de gang wegens de onduidelijke maar wel speciale teasers.

Nu zijn een paar gamers erachter gekomen dat in het eerste level van Uncharted 3 ergens een krant te vinden is met vergelijkbare inhoud. Op de pagina staat namelijk het volgende: “Scientists are still struggling to understand deadly fungus”. Zoals de teasers zegt dit ook niet veel behalve dat er op de wereld een moeilijk te bestrijden dodelijke schimmel is. Een soort van schimmel was ook aanwezig op één van de insecten weliswaar. Een speculatie die veel gemeen met de nieuwe game van Sony heeft maar het kan ook puur toeval zijn dat Naughty Dog uit allerlei zaken zo’n titel heeft gekozen, of niet?

Hoe dan ook zullen we meer te weten komen wanneer de volledige trailer morgenochtend getoond gaat worden tijdens de ‘Video Game Awards’ dat hopelijk al onze grote verwachtingen zal inlossen: