Het is al een zeer lange tijd een droom van ons om een App te hebben voor de iPhone. De kosten voor het maken van een App zijn alleen dermate hoog dat dit er eigenlijk nooit van is gekomen. Aangezien ikzelf deze droom toch niet los kon laten, heb ik besloten om mezelf maar eens in het maken van Apps te verdiepen. Het is dan ook een enorme eer om nu eindelijk deze post te typen en jullie de eerste screenshots te laten zien van de PSX-Sense iPhone App.

De App zit momenteel nog in betafase en ik ben er dan ook nog steeds ontzettend druk mee bezig. De doelstelling van de App is vooral een reader te maken die je PSX-Sense laat ervaren op de iPhone. De App is volledig native en kent de userinterface die je van een iPhone mag verwachten.

Wanneer de App klaar is, dat is nog moeilijk te zeggen, maar we doen er alles aan de App begin 2012 in de App Store te krijgen. Het voelt alsof dit onze volgende grote stap is sinds de lancering van v5. Deze versie was zo belangrijk voor zowel ons als jullie omdat die veel nieuwe community-tools introduceerde op PSX-Sense.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie tot nu toe van de App vinden en heb dan ook enkele screenshots hieronder neergezet. Namens mezelf en PSX-Sense ben ik zeer benieuwd naar jullie mening.