Prijsvraag is afgelopen

Winnaars worden dinsdag 27 gemaild tussen 15:00. De volledige namen komen niet op de website i.v.m. privacyredenen.

We konden eerder al iemand blij maken met een exemplaar van Uncharted 3: Drake’s Deception. Jammer genoeg hadden we hier maar één exemplaar van en hebben we sommige van jullie teleurgesteld achter moeten laten. Gelukkig kunnen we jullie nu een nieuwe kans geven. In samenwerking met uitgever Namco Bandai games mogen we namelijk 3 Namco Bandai PS3-games pakketten weggeven. Deze pakketjes bestaan uit drie games voor de PS3, namelijk Bodycount, Disney Pixars Cars 2 en Phineas & Ferb: Across the Second Dimension.

Wat moet je doen?

We houden het eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is op de Facebook Like knop hieronder te klikken en een link van je Facebook-pagina mailen naar ‘[email protected]’. Dit mailtje heeft als onderwerp ‘Namco Bandai Games’. Als je dat gedaan hebt plaats je het PS3-Sense Facebook op je prikbord.

Denk erom dat je ook even je PSX-Sense account vermeld in het mailtje.

Plaats deze link op je prikbord
http://www.facebook.com/psxsensefb

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Namco Bandai Games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Namco Bandai zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 december 2011. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai.