PlayStation Home gaat steeds meer en meer benut worden door Sony. Daardoor kan je elke twee weken een mooie, grote update verwachten voor de online community van de PlayStation 3 en natuurlijk zijn wij er om jullie daarover te informeren. Om te beginnen hebben wij vandaag de update van de Amerikaanse PlayStation Home, welke vannacht zijn update krijgt.

Na een mislukte start van de Buzz! space komt deze dan nu wel online. In het Buzz! HQ kan je een quiz spelen met maar liefst 63 anderen tegelijk. Deze space staat ook in contact met MyBuzzQuiz.com, waar je op je computer nog veel meer quizzen kan spelen, die door iedereen is gemaakt. Ook zal er in het Buzz! HQ tal van speciale evenementen in de vorm van speciale quizzen komen.

Als je dan na een tijdje het Buzz! HQ zat bent, ga dan maar weer eens naar het EA SPORTS Complex. Met een nieuwe space voor hun Fight Night franchise kunnen de boksfanaten daar lekker aan de slag. De space zal een nachtclub in de stijl van de bokswereld zijn met een leuke DJ game en vele beloningen. De Fight Night space binnen eht EA SPORTS Complex is nog in zijn beginnende fase en zal steeds meer en meer uitgebreid worden.

Als klapper op de vuurpijl zijn er in PlayStation Home items en beloningen vrij gegeven voor de mensen onder ons die Namco Museum Essentials hebben aangeschaft. Dit alvast als voorbereiding op de aankomende Namco Bandai Arcade space welke later dit jaar nog moet verschijnen. Hopelijk krijgen wij Europeanen vandaag ook nog zo’n leuke update voor onze versie van PlayStation Home!