Sony: “Slechts 25 tot 30% keert terug naar Home”

Zo, dan hebben we zojuist de update gegeven voor de Amerikaanse PlayStation Home, komt Peter Edward met feiten over de bezoekersaantallen van de online community. Peter Edward is de Platform Director van PlayStation Home van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) en vertelde tegenover website GamesIndustry.biz dat er nu zeven miljoen gebruikers wereldwijd Home gedownload en gebruikt hebben. Onder deze zeven miljoen hebben de Europeanen een aandeel van drie miljoen.

Maar het slechte nieuws is dat van de zeven miljoen maar slechts 25 to 30% na de eerste keer terug komt in PlayStation Home. Dat zijn zorgelijke cijfers voor Sony en zijn online community. Natuurlijk laten ze het niet hierbij zitten, want vandaag krijgen de Europese en Amerikaanse PlayStation Home hun gebruikelijke update om de online community nog aantrekkelijker te maken.

14 reacties

 1.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Zorg maar dat je VIA HOME, dadelijk een Socom Clan Battle kan starten bijvoorbeeld. Dan ga ik het zckr gebruiken 😀

 2.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Ik hoor daarbij. Ben er 1x geweest heb toen een vriend gebeld. Beide naar de bowling. Ik zeg ik sta nu daar, hij zegt ja daar sta ik ook, en we zien elkaar niet. Einde home

 3.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Ik eerst ook maar nu ik een nieuwe hdd heb heb ik em weer geïnstalleerd… dat maakt mij tot het twee keer spelen van Home.

 4. Anoniem -   
  82.151.50.191 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @ #2 watnoukanniet
  Dat komt omdat er meerdere bowling ruimtes zijn, anders zouden er veel te veel mensen tegelijk in zijn. Je kan wel via je je psp iemand uit je vriendenlijst uitnodigen en dan kom je wel in de zelfde ruimte.

 5.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  daar komen ze nu pas achter or what ?

 6. Anoniem -   
  83.86.178.79 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Dat is toch ook logisch! Er is niet echt veel te bieden in Home. En valt er iets te bieden. Moet je daar meestal voor betalen. En als er iets nieuws komt. een nieuwe space. Waar wij zo naar snakken dan vallen die spaces ook wel tegen. Dan speel ik liever een spel. Toen ik de closed beta versie speelde was de sfeer alleen al leuker. Nu is het gewoon iedere week afwachten of er een klein beetje bij komt. Het gaat allemaal te langzaam. Mensen willen entertainment

 7.    220 XP
  salberts93's avatar

  misschien komt dat omdat home gewoon het gaarste onderdeel aan de PS3 is. ja ik kan de beste spellen op de wereld spelen maar ik ga Home doen. das gewoon net als zeggen ik kan gran turismo 5 kopen maar ik koop voor hetzelfde geld tetris

 8.    1749 XP
  Shmet's avatar

  Ik heb het niet eens gedownload vind het maar iets dom home :p

 9.    5 XP
  LocoPoco's avatar

  HOME had zoiets als GTA 4 maar dan beter moeten zijn , een grote stad die zoals bij GTA het mogelijk maakt om zonder laadtijden om van het ene gebied naar het andere gebied te gaan. En waarin je ook met een auto (die je dan ook kan personaliseren) kan rijden en zelfs tegen anderen kan streetracen.
  Er zit zoveel potentieel in maar ze lijken het bij Sony niet goed te zien.

 10.    483 XP
  Klart's avatar

  Home is gewoon veel te omslachtig met al dat laden…

 11.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @LocoPoco: Die auto hoeft niet. Maar onze LocoPoco heeft gelijk. Home moet 1 stad zijn en niet los te downloaden spaces. Ik denk ook wel dat Sony dat ook wil, maar dat het nog niet kan.

 12.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoor dus niet bij die percentage, HOME na de beta er meteen af geflikkerd 😛

 13.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @82.151.50.191 (Niet geregistreerd): Thanx dat is duidelijke uitleg

 14.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Als er steeds meer updates komen dan komen de mensen vanzelf wel!