WWE’12

WWE 12 is het nieuwste deel in de populaire worstelserie WWE Smackdown vs Raw. Met WWE 12 wordt de spectaculaire sport weer naar een hoger niveau getild! Are you ready to rumble? In WWE 12 staan spektakel en show centraal. Zo kun je in de Road to Wrestlemania-modus met een eigen worstelaar de top proberen te bereiken. Speel wedstrijden, doorloop verschillende verhaallijnen en maak vrienden of vijanden met andere worstelaars in het spannende WWE-universum! De WWE-actie wordt nog beter dankzij de nieuwe Predator technologie!

Dit nieuwe systeem zorgt voor een frisse en strategische speelervaring die beter voelt dan ooit tevoren. WWE 12 heeft de meest vloeiende en realistische animaties in een worstelgame, verbeterde kunstmatige intelligentie en een geheel nieuw Breaking Point-houdgreepsysteem! Deze keer is het moeilijker om steeds weer dezelfde handelingen toe te passen, want de computergestuurde tegenstanders passen zich daar op aan. Daarnaast worden voor het eerst in een paar jaar weer ‘finishing moves’ geïntroduceerd. Deze wedstrijd bepalende stoten kunnen een vijand op spectaculaire wijze vellen. Ga online en deel je zelfgemaakte worstelaars met de WWE-gemeenschap. Download creaties van anderen en beleef de meest complete worstelervaring ooit met WWE 12!

Prijs: €29,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Driver: San Francisco Collector’s Edition

Driver: San Francisco – Collector’s Edition bevat naast de game een schaalmodel van de ‘1970 Dodge Challenger Hemi R/T Six Pack’, kaart van San Francisco en daarnaast drie downloadbare extra’s: twee exclusieve in-game auto’s en de ‘Mass Chase’ challenge.De legendarische Driver-serie is terug met een compleet nieuw deel! Het verhaal speelt zich een aantal maanden na de gebeurtenissen uit Driv3r af. Hoofdpersoon John Tanner ligt in een coma na het ernstige auto-ongeluk in het derde deel. Driver: San Francisco speelt zich dan ook volledig in de droomwereld van Tanner af! De Amerikaanse metropool San Francisco is tot in de kleinste details nagebouwd in Driver: San Francisco. De straten bevatten honderden auto’s waaronder een aantal iconische bolides uit bekende films.

Zo kun je onder andere achter het stuur van de DeLorean uit ‘Back to the Future’, Shelby GT500 uit ‘Gone in 60 Seconds’ en Dodge Charger R/T uit de film ‘Bullitt’ stappen!Doordat Driver: San Francisco zich af in de droomwereld van Tanner afspeelt, kunnen er een aantal innovatieve elementen worden geïntroduceerd. In Driver: San Francisco is het mogelijk om als Tanner razendsnel tussen rijdende auto’s wisselen. Zo kun je gemakkelijk de politie op het verkeerde been zetten door direct een tegemoet komende auto over te nemen! Met zijn tijdloze setting, uniek rijgevoel en nieuwe elementen, zoals het razendsnel wisselen tussen auto’s, blaast Driver: San Francisco het free-roaming genre nieuw leven in. Stap achter het stuur van een stoere Amerikaanse bak en beleef de beste autoachtervolgingen op deze generatie consoles!

Prijs: €29,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Street Fighter IV Collector’s Edition

Street Fighter IV brengt de klassieke Street Fighter-gameplay in een volledig nieuw jasje naar de PC, Xbox 360 en Playstation 3. Het officiële vierde deel bevat een groot scala aan vechters, waaronder zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Oude favorieten zoals Ryu, Ken en Chun-Li nemen het op tegen debutanten als Crimson Viper, Abel, El Fuerte en Rufus. De gevechten in Street Fighter IV spelen zich af in volledig driedimensionale omgevingen, maar volgens een traditionele tweedimensionale opzet. Zo speel je de game, net als de eerdere games in de serie, met zes verschillende knoppen en ook keren een hoop bekende aanvallen terug in dit vierde deel. Daarnaast zijn er een hoop nieuwe combo’s en nog niet eerder vertoonde aanvallen te ontdekken en onder de knie te krijgen. Zo heeft elk personage zijn of haar eigen Focus-aanvallen, Super Combo’s en een Ultra Combo-systeem.

Je kunt in Street Fighter IV in je eentje een singleplayer-verhaal volgen, waarin je moet winnen van een grote reeks vechters om de campagne te voltooien. Heb je deze uitgespeeld en ben je klaar voor het echte werk? Dan kun je het tegen iemand naast jou op de bank opnemen, of het internet opgaan om daar andere menselijke tegenstanders te vinden. In de Special Edition vind je een figuur van Ryu en het nieuwe karakter Crimson Viper. Bekijk ook de speciaal geproduceerde anime film. Daarnaast is een mini-strategie boek inbegrepen in stripstijl.

Prijs: €29,-
Verzendkosten: €2,50
Link: Nedgame
iDEAL: Ja

TIP: inFAMOUS 2 + Rode/Blauwe PS3-controller

Een wezen dat bestaat uit pure vernietigende kracht maakt de East Coast met de grond gelijk. Om dit Beest te stoppen, moet Cole de stad New Marais in om zijn krachten verder te ontwikkelen. Maar een op macht beluste dictator doet er alles aan om zijn plannen te dwarsbomen en Cole te verdrijven. Verzamel genoeg kracht om het Beest te verslaan of wees getuige van de vernietiging van de wereld.

Prijs: €59,99
Verzendkosten: €1,95
Link (inFAMOUS 2 + BLAUWE controller): Bartsmit
Link (inFAMOUS 2 + RODE controller): Bartsmit
iDEAL: Ja