Wanneer zal de tweede trailer van Grand Theft Auto V uitkomen?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4eb2ae48d73b9.jpg

Het jaar is bijna om en kende een flink aantal hoogtepunten, ook op gamesgebied. Voor mijzelf staat de aankondiging van de PS Vita op de eerste plek als belangrijkste games gebeurtenis. Op nummer twee heb ik de eerste trailer en aankondiging van Grand Theft Auto V staan. Op 2 november op 17:00 was het dan ook een druk tijdstip en bekeken meer dan 5000 mensen de GTA V trailer op PSX-Sense. Een trailer die onthulde dat we teruggingen naar het prachtige San Andreas en dan met name Vinewood.

De vraag is nu alleen, wanneer komt er een tweede trailer van Grand Theft Auto V. De eerste trailer heeft eigenlijk meer vragen doen ontstaan dan dat het vragen beantwoord heeft. Komt de game uit op de PS Vita? Wie is de protagonist? Wanneer komt de game uit? Zit heel San Andreas in de game? En ga zo maar door.

Ter referentie heb ik even opgezocht hoeveel tijd er tussen de eerste twee GTA IV trailers zat. De Debut Trailer van deze game werd uitgebracht op 30 maart 2007 en toonde de stad van de game. De tweede trailer kwam uit op 28 juni 2007, ongeveer 3 maanden later. De kans dat er ook weer 3 maanden later tussen de eerste en tweede trailer van GTA V zit acht ik persoonlijk zelf vrij groot. Dit zou dus betekenen dat we ongeveer rond 1 februari 2012 een tweede trailer van GTA V gaan zien.

Nu klinkt 1 februari eigenlijk nog wel heel erg ver weg, dit komt mede door het feit dat we de kerst nog doormoeten. Ook moeten we nog oud en nieuw vieren en dan nog de langste maand van het jaar doorkomen; januari. Wat denken jullie dat we gaan zien in deze tweede trailer? Ikzelf hoop op meer informatie rondom de personages en of Las Venturas en San Fierro ook in de game zitten.

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    1971 XP
  klupido's avatar

  Als ie op PS Vita komt haal ik denk ik wel een PS Vita !

 2.    1377 XP
  xFatalz's avatar

  Gta V word asome

 3.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  Duurt nog lang..

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik hoop dat we een release datum krijgen

 5.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Rockstar heeft allang aangekondigd dat het alleen Los Santos en de grote gebieden eromheen die je kunt vergelijken met Red County zullen zijn.

 6. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  @Patrick.G: Dat is niet waar, het persbericht sloot niet uit dat Los Santos en San Fierro er niet in zaten.

 7.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Ik hoop op meer informatie over het verhaal en personages. Ook vind ik het altijd fijn om gameplay beelden te zien. Maar dat zullen we dan vast nog niet zien. Dat zie je namelijk ook niet vaak in trailers.

 8.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  ik wil meer over wat je allemaal kan doen te wten komen.. of er dieren zijn.. hoe mooi de grfx zijn.
  de gameplay staat sws toch wel vast..
  dat is een uber vet verhaal.
  toch hoop ik dat achterbuurd er ook bij zit.. lijkt me geweldig om door HD Grove St te rijden 😛

 9.    2 XP
  Semideus's avatar

  Als het maar niet zulke saaie shit wordt als GTA IV…

 10. Anoniem -   
  94.210.7.xxx's avatar

  januari 2e trailer maart 3e trailer + release in juni/juli want de eerste trailer was al een game die helemaal af is ze zijn nu alleen nog bezig met 2/3 trailers maken nog en de game aan het oppoetsen en fouten opsporen deze game word na vice city en san andreas de beste gta ooit omdat alle gebieden van elke gta er in zitten denk ik