http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4eb2ae48d73b9.jpg

Het jaar is bijna om en kende een flink aantal hoogtepunten, ook op gamesgebied. Voor mijzelf staat de aankondiging van de PS Vita op de eerste plek als belangrijkste games gebeurtenis. Op nummer twee heb ik de eerste trailer en aankondiging van Grand Theft Auto V staan. Op 2 november op 17:00 was het dan ook een druk tijdstip en bekeken meer dan 5000 mensen de GTA V trailer op PSX-Sense. Een trailer die onthulde dat we teruggingen naar het prachtige San Andreas en dan met name Vinewood.

De vraag is nu alleen, wanneer komt er een tweede trailer van Grand Theft Auto V. De eerste trailer heeft eigenlijk meer vragen doen ontstaan dan dat het vragen beantwoord heeft. Komt de game uit op de PS Vita? Wie is de protagonist? Wanneer komt de game uit? Zit heel San Andreas in de game? En ga zo maar door.

Ter referentie heb ik even opgezocht hoeveel tijd er tussen de eerste twee GTA IV trailers zat. De Debut Trailer van deze game werd uitgebracht op 30 maart 2007 en toonde de stad van de game. De tweede trailer kwam uit op 28 juni 2007, ongeveer 3 maanden later. De kans dat er ook weer 3 maanden later tussen de eerste en tweede trailer van GTA V zit acht ik persoonlijk zelf vrij groot. Dit zou dus betekenen dat we ongeveer rond 1 februari 2012 een tweede trailer van GTA V gaan zien.

Nu klinkt 1 februari eigenlijk nog wel heel erg ver weg, dit komt mede door het feit dat we de kerst nog doormoeten. Ook moeten we nog oud en nieuw vieren en dan nog de langste maand van het jaar doorkomen; januari. Wat denken jullie dat we gaan zien in deze tweede trailer? Ikzelf hoop op meer informatie rondom de personages en of Las Venturas en San Fierro ook in de game zitten.