http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ee64c0cbc394.jpg

Tony Hawk’s Pro Skater HD, de remake van de eerste Tony Hawk-game op de PSone. Een game die ik helemaal zwart heb gespeeld en tot de dag van vandaag nog steeds hoog in me games top 10 heb staan. De aankondiging dat de game dan ook naar het PlayStation Network kwam klonk als muziek in de oren. De game is alleen pas aankomende zomer beschikbaar, wat nog we leven duurt. Iets zegt me dan ook dat men ontzettend veel tijd steekt in deze game en dat het niet zo maar even een port gaat zijn. Mijn grootste hoop is dan ook nog dat de game crossplay gaat ondersteunen, oftewel een PS3-versie en een PS Vita-versie, net als met Motorstorm RC.

Deze game zou namelijk geweldig zijn op de PS Vita en ik denk dat Activision zich dit stiekem ook wel beseft. De prijs ligt overigens wel redelijk aan de forse kant, namelijk 20 dollar voor Amerika. Naar verwachting zal dit waarschijnlijk 20 euro gaan worden in Europa. Of het die 20 euro waard gaat zijn? Mijn intuïtie zegt van wel maar de tijd zal het leren.

Laten we alleen wel hopen dat men niet alleen de graphics een poetsbeurt geeft, maar de gameplay ook wat aanpast. Tony Hawk’s Underground 2 had bijvoorbeeld de beste feel van de gehele serie als het gaat om skaten. Ook hoop ik dat de originele soundtrack weer in de game zit, evenals alle secrets. Laten we hopen dat we snel meer te weten krijgen rondom deze langverwachte PSN-titel.

Hieronder vind je de trailer van de game.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ee64e22a11e7.jpg