Real-life Tekken Tag Tournament 2 premiere trailer

Over Tekken Tag Tournament 2 is op dit moment nog steeds niet heel veel bekend. We weten nu dat het spel in het vierde kwartaal van 2012 verschijnt. En we kennen de game natuurlijk ook al een beetje, omdat het het tweede deel is.

Gisteren is de première trailer online gezet, die je hieronder kunt bekijken. De gehele trailer is jammer genoeg Real-life. Hiermee wordt bedoeld dat de mensen in de trailer echt zijn, maar dit maakt de trailer niet minder mooi. Omdat er over het spel nog niet veel bekend is, wilden veel gamers graag wat ingame beelden zien, zodat zij wat meer info kregen. Het enige wat opvalt is dat iemand door een muur heen geslagen wordt in de trailer, dit duidt misschien op vergrote arena’s.

Namco Bandai pakt het rustig en slim aan, want zo wekken ze veel nieuwsgierigheid op voor de game. Zodra we meer informatie hebben, staat dat natuurlijk direct op de site.

Boxshot Tekken Tag Tournament 2

Tekken Tag Tournament 2

Releasedatum:
14-09-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Namco Bandai Partners Benelux
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    77.170.208..xxx's avatar

    komt er dan ook een Film bij net als Tekken Tag Tournament 1 Tekken: Blood Vengeance ik hoop het, het vervolg van Tekken, Tekken: Blood Vengeance 2.

  2.    2527 XP
    Sixstar6's avatar

    Nu game play beeld nog! En moet niet net alles tekken6 worden ik kan amper online spelen wegens lag!!!! En nee ik download niet en me internet is snel

Tekken Tag Tournament 2 arcade stick vanaf nu beschikbaar
Zeven nieuwe personages voor Tekken Tag Tournament 2 in aantocht
Namco maakt verkoopcijfers bekend, 840.000 verkochte exemplaren voor Tekken Tag 2
Gratis downloadbare content voor Tekken Tag 2 onderweg