Geen DLC meer voor Mirror’s Edge

Vandaag heeft Electronic Arts tegen ThatVideoGameBlog verteld dat er geen plannen zijn om meer Downloadable Content vrij te geven voor Mirror’s Edge, hierdoor zullen alle Mirror’s Edge fans natuurlijk teleurgesteld zijn en zullen ze moeten wachten op Mirror’s Edge 2.

Mirror’s Edge is een zogenaamde ‘parkour’ game. Oftewel een free-run game. Ontwikkeld door Digital Illusions ook wel bekend als DICE. Deze ontwikkelaar staat vooral bekend om de Battlefield franchise.

Mirror’s Edge was tegen alle verwachtingen in geen kaskraker geworden. De voornaamste reden van deze domper is dat de game in een periode uitkwam waar vele triple AAA titels uitkwamen, dan is het ook niet meer dan logisch dat mensen het zekere voor het onzekere nemen en een game komen uit een reeds bestaande franchise. Volgens ons kreeg de game van de industrie niet de aandacht die hij verdiende, en heeft het cijfer 8 gehaald in de review.

3 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ik vond het een goede game, ik heb de content! 😀

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vond het een leuke game, denk ook niet dat er meer toe te voegen was.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  je hoort niet vaak dat ontwikkelaars zeggen dat er geen dlc meer komt, maar was ook wel te verwachten nu ze met 2 bezig zijn.