Het heeft heel lang geduurd maar we krijgen eindelijk nog eens iets te horen én te zien van de veelbelovende PlayStation Move titel Sorcery. De game werd reeds 2 jaar terug aangekondigd op de E3 beurs maar sindsdien hebben we er vrijwel niet meer van te horen gekregen.

Vandaag heeft Sony een kleine event gehouden waar ze hebben laten blijken dat Sorcery alles behalve dood is. Blijkbaar wou het ontwikkelingsteam achter Sorcery de feedback sinds de aankondiging op de E3, eerst eens goed onder de loep nemen om dan vervolgens te kijken hoe ze bepaalde elementen zouden aanpassen. Zo hebben ze zoals je hieronder in het interview en in de trailer kan zien de omgevingen volledig verandert tegenover de demo die we toen te zien kregen op de E3, en heeft ook het hoofdpersonage een volledig nieuwe look gekregen. Verder wist de Amerikaanse PlayStation Blog ook te melden dat Sorcery dan eindelijk vanaf volgende zomer dan eindelijk in de winkelrekken verschijnt.

Hieronder vind je alvast een interview met Brian Upton de design director van Sorcery en een spik-splinternieuwe trailer van de game.