Sorcery laat eindelijk nog eens iets van zich horen

Het heeft heel lang geduurd maar we krijgen eindelijk nog eens iets te horen én te zien van de veelbelovende PlayStation Move titel Sorcery. De game werd reeds 2 jaar terug aangekondigd op de E3 beurs maar sindsdien hebben we er vrijwel niet meer van te horen gekregen.

Vandaag heeft Sony een kleine event gehouden waar ze hebben laten blijken dat Sorcery alles behalve dood is. Blijkbaar wou het ontwikkelingsteam achter Sorcery de feedback sinds de aankondiging op de E3, eerst eens goed onder de loep nemen om dan vervolgens te kijken hoe ze bepaalde elementen zouden aanpassen. Zo hebben ze zoals je hieronder in het interview en in de trailer kan zien de omgevingen volledig verandert tegenover de demo die we toen te zien kregen op de E3, en heeft ook het hoofdpersonage een volledig nieuwe look gekregen. Verder wist de Amerikaanse PlayStation Blog ook te melden dat Sorcery dan eindelijk vanaf volgende zomer dan eindelijk in de winkelrekken verschijnt.

Hieronder vind je alvast een interview met Brian Upton de design director van Sorcery en een spik-splinternieuwe trailer van de game.

Boxshot Sorcery

Sorcery

Releasedatum:
23-05-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Review: Sorcery
Gepubliceerd op 20 jun, 2012 om 19:15
PlayStation Store Update EU – 23 mei
Gepubliceerd op 23 mei, 2012 om 19:48
PlayStation Store Update US – 22 mei
Gepubliceerd op 23 mei, 2012 om 01:45
Launchtrailer van Sorcery vrijgegeven
Gepubliceerd op 22 mei, 2012 om 08:35
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hier zou ik een ps move voor willen halen.

 2. Anoniem -   
  94.224.38..xxx's avatar

  Ik kan niet wachten.

 3.    292 XP
  Jasper611's avatar

  Ziet er zoveel beter uit als de eerste versie die we te zien kregen op de E3!!

 4.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ik ben zeker de enige die dit vreselijk vind? Naja, laat ik zo zeggen niks voor mij. Ik vind Jantje (me controller) nog het allerfijnst spelen. 🙂
  Het is even leuk, maar later zit het onder de stof. Zoals vele vrienden van mij die een Wii kochten en daarna PS3. Ik had vrijwel meteen de PS3 met GTPrologue samen met me stiefvader.