PlayStation Vita wordt al verzonden naar consumenten in Japan

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ee9aa9a87e2f.jpg

Alsof de Japanners nog niet geluk genoeg hadden, hebben ze dat nu nog meer. De webshop Yodobashi stuurt namelijk al de PS Vita’s naar consumenten toe, terwijl het apparaat pas zaterdag 17 december uitkomt in het land. Een releasedatum negeren tijdens de verkoop van een game is in deze tijd natuurlijk de normaalste zaak van de wereld, maar een gloednieuw platform niet. De regels zijn vrij streng als het gaat om vroege verkoop van next-gen consoles en handhelds, het is dus ook goed mogelijk dat het hier om een fout van de webshop gaat.

De Japanner maakte onderstaande foto en zette deze op zijn Twitter zo meldt AndriaSang.

De PS Vita komt pas 22 februari 2012 in Amerika en Europa uit, veel mensen zullen de console dus ook ongetwijfeld gaan importeren. Ikzelf hoor bij deze mensen, mijn PS Vita console wordt zaterdag verstuurd en ben behoorlijk ongeduldig wat dat betreft. Hopelijk gaat alles goed en zit ik voor de kerst nog met mijn PS Vita in de handen!

  1.    112 XP
    tkDutchie's avatar

    wat een geluk maar ze konden sowieso al eerder met de Vita aan de slag dus maakt niet heel veel uit die 2 dagen. Sony zal denk wel balen. Dus al ik het goed begrijp komt er tegen kerst een review? wordt er dan een gewone review gemaakt of een video review lijkt me wel vet.

  2.    1488 XP
    lilrobbie22's avatar

    ik wil een unboxing vid zien!!