“PS Vita is voor persoonlijk gebruik” – aldus de president van Sony

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4eeaa935c071d.jpg

Shuhei Yoshida, President van de Worldwide Studios Sony Computer Entertainment heeft gereageerd op de soap rondom de PS Vita PSN-accounts. Dit doet hij middels een Tweet die je hieronder kunt lezen, hierin zegt hij namelijk dat de PS Vita voor persoonlijk gebruik is. Zojuist kon je nog lezen dat er toch maar een PSN-account per PS Vita mogelijk is.

Dit tot ergernissen van veel gezinssituaties die niet voor elke zoon of dochter een PS Vita willen kopen. Volgens Shuhei Yoshida is de PS Vita alleen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld voor meerdere PSN-accounts. Zelf ben ik het met de beste man op dit vlak eens, maar toch vind ik dat het mogelijk zijn om te kunnen wisselen tussen accounts. Het feit dat het een persoonlijk apparaat is heeft daar weinig mee te maken. Het switchen tussen iTunes-accounts op een iPhone, iPad of iPod Touch is ook mogelijk en dat zijn ook persoonlijke apparaten. Dit geldt overigens ook voor Android-tablets en smartphones, waar je ook kan inloggen met een ander Market-account.

De tweet van de president was een antwoord op iemand die vroeg hoe ze dachten dat dit een goed idee was. Sony vergelijkt de PS Vita echter nog steeds veel met de PSP, iets wat ze eigenlijk beter niet kunnen doen. De PS Vita moet gezien gaan worden als een geheel nieuwe handheld door Sony en niet als de opvolger van de PSP.

 

 1.    1377 XP
  xFatalz's avatar

  Wel handig dat nieuws om half 4 =]

 2.    208 XP
  adin's avatar

  greedy ze snappen ook niks moeten ze maar zelf weten.

 3.    272 XP
  -THA-davy's avatar

  Yeah right ze willen geen meerdere accounts omdat anders mensen gaan sharen en dan geld mislopen-.-

 4.    150 XP
  maxim380's avatar

  Aha, ze vergelijken de PS Vita met de PS Vita, maar ze zouden dus moeten stoppen met het vergelijken met de PSP. Snap ik helemaal.

 5.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Beetje jammer… Maar het is niet anders.

 6.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Zelf ben ik het met de beste man op dit vlak eens, maar toch vind ik dat het mogelijk (moet) zijn om te kunnen wisselen tussen accounts.

  Ik vind ook dat het mogelijk moet zijn om te kunnen wisselen tussen meerdere accounts.

 7. crew Management -    4483 XP
  M4GN3T's avatar

  @maxim380: Moet natuurlijk PSP zijn, aangepast 😉