PS Vita games uit de winkel hebben geen boekjes

Mocht je een groot liefhebber zijn van de boekjes die je bij games in het doosje vind, dan kom je bedrogen uit met de PS Vita. De games voor de handheld bevatten namelijk geen fysieke boekjes meer, maar een in-game manual. Of dit een milieu keuze is geweest van Sony weten we niet, maar in-game kan ook in veel gevallen handiger zijn. Alhoewel ik zelf de boekjes eigenlijk nooit lees, tenzij ik in de bus zit met een nieuwe game, kan het voor sommige handig zijn.

Games komen wel met een velletje papier waarop informatie staat over je gezondheid en details over de firmware updates aanwezig op de kaart. Het is nog wel een beetje onduidelijk of het voor elke game geldt, maar volgens de laatste reports moeten alle PS Vita games eraan geloven in Japan.

 1.    589 XP
  xDutchSoldier's avatar

  geen boekjes maar wel zon groot hoesje, beetje tegenstrijdig. :S

 2.    330 XP
  monoliet's avatar

  +10 lees nooit een boekje
  doosje valt groot uit om dat kaartje te beschermen ( mag iets kleiner )
  maar wat is dat ander boekje in de doos op jullie ander artikel ?????
  ziet men duidelijk dat jullie stelling niet klopt , lol ( uncharted 2 de foto als ge de ps vita niet mee telt van boven naar beneden )

 3. crew Management -    4458 XP
  M4GN3T's avatar

  @monoliet: Dat is het velletje papier met fw info ^^

 4.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  lees ook nooit boekjes :p

 5.    5354 XP
  PattyS3's avatar

  “Of dit een milieu keuze is geweest van Sony weten we niet”

  Sowieso niet want dat hoesje zelf is al veel te groot voor een klein PS Vita game-kaartje, laat staan dat ze dan gaan “bezuinigen” op een boekje. xD

  Just saying 😛

 6.    1861 XP
  elazzja's avatar

  Voordat je een game start kom je toch eerst in een soort van menu terecht. Waarschijnlijk zal daar dan de handleiding staan. Ik hoop ook met een zoekfunctie. Zal makkelijk zijn.

 7.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Naja dit vind ik echt gay van Sony. Me likez bookz yez?!

 8. Anoniem -   
  94.224.38..xxx's avatar

  Ik kijk die unboxing van NEXT en er zit gewoon een boekje in. Dus ik denk dat het ligt aan de uitgever. EA hanteert ook al geen boekjes meer dus misschien ligt het daar aan.

 9.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  ik bekijk de boekjes als ik net een nieuwe game heb gekocht en niets beters te doen heb 🙂 maar als ze alle ps vita games in van die mini doosjes gaan steken is het volgens mij ook maar dom… dan heb je een ps vita afdeling in je winkel van 1m²

 10.    52 XP
  unedian's avatar

  Grote hoezen passen dan tussen je ps3 games!

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Achterlijke grote voor 1 memory stick.