Gisteren konden we jullie meedelen dat patch 1.07 voor Call of Duty: Modern Warfare 3 voor de kerstvakantie online zou komen en daar is hij dan. Vandaag is de patch er en brengt deze drie nieuwe online gamemodi met zich mee. Deze zijn gratis en zoals belooft..krijgen ze hiervoor van ons een schouderklopje.

DROP ZONE
Bij deze gamemodus haal je punten door in de drop zone te staan. Het team dat 7500 punten heeft, wint de ronde, maar er is meer. Iedere vijftien seconden zal er een care package gedropt worden in de drop zone. Het team met de meeste personen in de zone, verdient de care package, maar iedereen kan het stelen. Dit is de enige manier om air support te hebben, want alle andere pointstreaks zijn uitgeschakeld. Je verdient iedere seconde dat je in de drop zone bent 20 punten en dan nog eens 20 punten voor je team. Iedere kill is 50 XP waard.

Hardcore HQ Ricochet
Deze mode is dezelfde als Headquarters, maar dan in de Hardcore mode.

Hardcore Ricochet
vanaf nu zullen alle Harcore modes de naam Ricochet dragen. Dit wil zeggen dat wanneer je op een teamgenoot schiet, je jezelf schade toebrengt en de dood volgt.

Bedankt voor het melden saidddd93! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.