De Max Payne serie is, naast Grand Theft Auto, ook een zeer bekende reeks games van de wereldberoemde gamestudio: Rockstar Games. Het derde deel in deze serie staat gepland voor maart 2012.

Tegenwoordig hebben de multiplayer modi van games de overhand en Rockstar Games maakt het voor jouw mogelijk om “jezelf” neer te schieten in de multiplayer van Max Payne 3. Hiervoor moet je enkele dingen doen, namelijk: Rockstar Games volgen op Twitter en een tweet versturen met de hashtag #MaxPayne.

Elke week kiest Rockstar Games tien verschillende Twitteraars, die deze hashtag hebben gebruikt, en die mogen dan een foto van zichzelf opsturen. Uit deze tien foto’s worden er twee uitgekozen, welke zullen worden gebruikt in de game. Er zullen in totaal acht verschillende Twitteraars en trouwe fans verschijnen in de game!

Eenmaal ingestuurd raden we je aan je mentions en direct messages in de gaten te houden. Rockstar Games zal tot en met 13 januari 2012 antwoorden versturen, waarna jij 28 uur de tijd hebt om een foto op te sturen. We wensen jullie veel succes en lezen het graag terug wanneer je een antwoord hebt gekregen van Rockstar!