Met de komst van de PlayStation Vita zijn ontwikkelaars massaal bezig met het ontwikkelen van Vita games. Zo ook komt Electronic Arts met FIFA Football voor de PS Vita. Dit is simpelweg FIFA voor op onze Vita. Onze eerste indruk van deze game is positief, want de beelden die we hebben mogen zien zagen er werkelijk waar prachtig uit.

FIFA Football zal maar liefst acht speltypen naar de PS Vita brengen, denk hierbij aan Toernooi, Speel aps prof, Carrière en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor meer details kun je onderstaand stukje tekst lezen.

EA SPORTS FIFA voor PlayStation®Vita maakt gebruik van de bewezen FIFA-technologie bekend van de PlayStation®3. Je beschikt over acht verschillende speltypen, waaronder het speltype Speel als prof, authentieke 11-tegen-11 wedstrijden, het speltype Toernooi met meer dan 50 bestaande competities uit alle windstreken, een uitgebreid speltype Carrière, en online duels tegen vrienden en gamers uit de hele wereld. Maak zelf online competities voor jou en je vrienden en vergelijk op de klassementen je online prestaties met die van je vrienden en andere spelers uit de hele wereld. Je beschikt bovendien over vernieuwende functies die gebruikmaken van het scherm (touchscreen) en het achter-touchpad en voor een intelligente en unieke gameplay zorgen. Schieten via het achter-touchpad levert messcherpe schoten op: lukraak schieten en het beste ervan hopen behoort definitief tot het verleden. En dankzij het touchscreen kun je nog creatiever en preciezer passen.

Bedankt voor het melden Sevinho! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.