Je kent ze wel, van die niet gescripte momenten die je beleeft in een game waardoor je regelmatig een kreet als “Holy sh#t!” de ruimte ingooit. Zo ook in de populaire shooter Battlefield 3.

DICE speelt hier goed op in door een wedstrijd op te zetten met als hoofdprijs een tripje naar de DICE studio in Stockholm, Zweden om daar de ontwikkelaars van Battlefield 3 te ontmoeten.

Of je nou over een RPG heen springt, een helikopterpiloot uit zijn cockpit schiet met je snipergeweer en de heli midden in de lucht overneemt, of je neemt wraak op een vijandige piloot door hem neer te schieten nadat je de ejectknop hebt gebruikt.

De actie die is opgezet door DICE heeft een aantal eisen die je hieronder kunt lezen.

HOE DOE JE MEE AAN DE »ONLY IN BATTLEFIELD 3« COMMUNITY VIDEO UITDAGING
– Maak je eigen unieke Battlefield Moment trailer met gameplaybeelden van jezelf in Battlefield 3.
– Maak gebruik van de Battlefield 3 asset pack welke je hier kunt downloaden.
– Gebruik door jezelf opgenomen HD beelden.
– Gebruik alleen de Battlefield 3 theme welke je kunt vinden in bovenstaand pakket, anders wordt je inzending niet bekeken.

– Upload je trailer naar YouTube.

– Email de link naar je filmpje naar [email protected] voor 23 januari 2012 met als onderwerp van je email “Only in Battlefield 3” .
OPMERKING: Door mee te doen aan de Battlefield 3 Only in Battlefield 3 Community Video Challenge, verklaar je dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

– De jury, die bestaat uit leden van het DICE Battlefield 3 team, bekijkt alle inzendingen en maakt een lijst met kanshebbers..

– Deze lijst wordt op het Battlefield 3 YouTube kanaal gezet waar iedereen deze kan bekijken en commentaar kan geven.

– Van de lijst worden 3 winnaars uitgekozen door DICE die een complete trip winnen naar Stockholm. Je ontvangt een retourticket en 3 nachten in een hotel. Naast het bezichtigen van de Zweedse hoofdstad mag je ook naar de DICE studio om daar met de ontwikkelaars kennis te maken.

Bedankt voor het melden moes! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.