Nog twee vergelijkingsvideo’s PSP-games op een PS Vita

De PlayStation Portable emulator in de PS Vita is eigenlijk alleen al een goede reden om een PS Vita te halen. De PSP kent namelijk een hele hoop goede games, waaronder ook drie delen uit de Grand Theft Auto series. Het spelen van deze games op je PSP is alleen niet zo aantrekkelijk meer omdat de technologie van het apparaat natuurlijk verouderd is. Het scherm van de PSP doet immers zwaar onder met die van telefoons.

Op de PS Vita hoef je hier alleen geen zorgen om te maken, het scherm is namelijk prachtig. Hieronder zie je nog even de vergelijking met een PSP-3000 en een PS Vita en dan snap je waarom je die oude PSP-games acuut weer wilt oppakken.

 1.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Duidelijke verbetering,

  Kan je ook films kijken ofzo? Of is dat tweede filmpje een game?

 2.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  damn wat een verschil zeg !!!!

 3.    171 XP
  bobka007's avatar

  cool 😀

 4.    421 XP
  Vechtersbaas's avatar

  de bovenste zijn 2 golf spellen, 1 van de PSP en de ander een PS Vita spel, dat kun je echt zien, het is niet beide een PSP spel op beide systemen gespeeld. dus het is geen PSP game op een PS Vita. dat is aan de 1ste video toch echt duidelijk te zien.

 5.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @Zocalox: Er is een video app waarmee je je eigen bestanden kan bekijken. Daarnaast kun je films/series huren of kopen in de videostore.

 6. Anoniem -   
  Jaylan's avatar

  Ppl like you get all the brains. I just get to say tahnks for he answer.