Sony aangeklaagd vanwege de ‘don’t sue us’ clausule

Ah, de ironie is weer eens prachtig. Misschien herinneren jullie je nog wel de nieuwe terms of service van Sony, die aangaven dat je alle rechten om Sony aan te klagen opgaf bij het accepteren. Overigens waren deze terms of service niet over te slaan en was het verplicht deze te accepteren.

Dat klinkt natuurlijk als een waterdicht plan, maar daar blijkt een boze man uit Noord Californië het niet mee eens te zijn. Deze man sleept Sony voor de rechter voor oneerlijke praktijken die de gebruiker dwingen hun rechten op te geven. De beste man geeft ook aan dat Sony de voorwaarden verborgen had in een veel te lang document zonder een makkelijke versie online te plaatsen om te lezen.

Wat de zaak gaat opleveren weten we nog niet, alhoewel we er vanuit gaan dat de zaak wel opgelost wordt met wat zwijggeld en een doofpot oplossing.

 1. Anoniem -   
  Dooder39's avatar

  OBJECTION!!!

 2.    440 XP
  Zocalox's avatar

  Dus als ik wat geld nodig heb moet ik ook een rechtzaak aanspannen, dan krijg ik zijggeld? 😀

 3.    5346 XP
  PattyS3's avatar

  @Zocalox: Een rechtzaak zelf is al duur…

 4.    205 XP
  Meneermike's avatar

  sony wint toch wel dus je bent dom als je eraan begint

 5. Anoniem -   
  109.129.155..xxx's avatar

  @Meneermike:
  vergeet dat maar , men mag dat gewoon niet is tegen de wetten in .
  Als ik goesting heb om sony aan te klagen doe ik dat ook : moet wel weten of ik goede kans maak .

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Best ironisch dit, eigenlijk.

 7.    272 XP
  -THA-davy's avatar

  Maar je moet niet vergeten dat als je een zaak tegen sony begint je er rekening mee moet houden dat hun meer geld hebben om een betere advocaat te nemen dus verlies je het miss alsnog

 8.    637 XP
  Esromeron's avatar

  Ik heb geen flauw idee hoe de wetten in Amerika zijn, maar in Nederland heeft Sony geen schijn van kans om dit te winnen. Al hadden ze 30 van de duurste stropdassen in huis.