Verpakking Heavy Rain Platinum Move belooft extra content, maar is niet aanwezig


De Heavy Rain Platinum Move Edition is al sinds april te verkrijgen, maar nu komt er een probleem naar boven. Bij sommige versies van het spel is de extra content niet aanwezig, hoewel er op het doosje staat dat de content erin zit. Gamers die een game hebben zonder content mogen hun game naar Sony sturen, maar er zit wel een addertje onder het gras. Apart is dat dit al sinds april dit jaar speelt maar er nooit coverage aan besteed is.

Wie de game naar Sony wilt sturen moet zelf ophoesten voor de kosten van het verzenden. Daarvoor krijgen ze een versie die wel de beloofde content bevat. Dit is wat die extra content inhoudt: de ‘Taxidermist’-hoofdstuk, soundtrack, een thema en making of’-video’s.

 

The issue was brought up on the Sony Europe boards months ago, but customers have still been shortchanged in recent weeks. A few users have been able to have their discs replaced, but here’s the kicker — they had to send the disc to Sony on their own dime, paying extra shipping to fix a problem with a game they already spent money on. That’s not exactly cool.

 1.    57 XP
  Gemberbean's avatar

  ach bullshit, sony moet het eigenlijk vergoeden !!

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  dus je legt geld voor content dat beloofd wordt maar dat je niet krijgt en je moet er bovenop nog extra betalen om hun fout goed te maken hmmmmm dat is net als een ps3 kopen zonder dat er een joystick bijzit dit klopt gewoon niet

 3.    194 XP
  nyela's avatar

  geloof mij maar dat sony die kosten gaat betalen anders ga ik aangifte doen van oplichting lijkt mij wel grappig.