http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ef32e4ddaa8a.jpg

Het is niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is met de prijzen van PS Vita games. Gamestop en ook Amazon hebben in Amerika namelijk opeens de prijzen verlaagd van PS Vita games. De Gamestop was ook de eerste shop die de memory card prijzen wist te onthullen en is in Noord-Amerika de allergrootste retailer op videogames gebied. De allergrootste zijn in Noord-Amerika doe je immers niet zomaar, Gamestop is namelijk al jarenlang een populaire specialisten zaak.

Op hun PS Vita pagina zijn alleen ineens enkele games zoals Uncharted: Golden Abyss en Modnation Racers in prijs verlaagd. Uncharted kostte bijvoorbeeld eerst 49 dollar en is nu opeens 39. Ook LittleBigPlanet is nog ‘maar’ 39 dollar en Hotshots Gold World Invitational is van 39 dollar naar 29 dollar gegaan. ModNation Racers: Road Trip vinden we opeens ook terug voor maar 29 dollar.

Wat er precies aan de hand is met de prijzen weten we niet, maar dat het verlaagd is dat is altijd goed. Past Sony haar prijzenstrategie aan voor de PS Vita? Of waren de eerste prijzen van 50 dollar voor Uncharted al fout bij voorbaat? Het is moeilijk te zeggen.

Bekijk alle prijzen hier.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4ef32e8cf357c.jpg

Ridge Racer Vita kent een prijsverlaging bij Amazon in Engeland. Deze kost namelijk nog maar £15.82 wat ongeveer 20 euro is. Little Deviants is ook nog maar £18. Het lijkt er dus op dat er serieuze prijsverlagingen voor games aan zitten te komen.