Transformers 2 DLC komt eraan

Transformers: Revenge of the Fallen is niet de film geworden waarop critici hadden gehoopt, desondanks doet de film het verschrikkelijk goed in de bioscopen. Natuurlijk is dit vooral te wijten aan Megan Fox, één van de hoofdrolspelers van de film en volgens FHM de mooiste vrouw van de wereld. De game doet het helaas niet zo goed in de winkels als de film het doet in de bioscoop. Gelukkig laat Activision het hier niet bij zitten ze brengen namelijk DLC uit voor de game, de datum is nog niet gegeven.

In de DLC zal onder andere een meer dan tien nieuwe personages bevatten, waaronder G1 Starscream en Sideswipe. Deze zul je alleen in de multiplayer kunnen spelen. In de multiplayer zijn er ook een aantal nieuwe dingen toegevoegd, je zult kunnen rijden, vliegen, lopen of rennen op drie nieuwe multiplayer maps. Niet alleen zijn er nieuwe personages voor de multiplayer campagne ook zullen er nieuwe personages voor de singleplayer campagnes beschikbaar zijn. Ook zal er een nieuwe moeilijkheidsgraad inzitten, Expert ontbrak nog in de ‘gewone’ game. Dit zal samenkomen met nieuwe leaderboards en trophies, de prijs van deze DLC is helaas nog niet bekend.

Bedankt aan GlobalSoldier voor het melden van dit bericht.

7 reacties

 1.    585 XP
  woerdblok's avatar

  Het gaat toch om de film, niet om de game. Harry Potter gaat toch ook om de film en niet om de game.

 2. crew Management -    4944 XP
  M4GN3T's avatar

  lekkere chick xD

 3.    585 XP
  woerdblok's avatar

  @M4GN3T:

  Volgens verschillende bladen de mooiste vrouw van de wereld, dus niet lekkere chick, maar lekkerSTE chick 😛 (alleen dan klopt het weer niet met dit nieuwsdingetje. Laat maar, ik snap het zelf ook niet meer)

 4.    8 XP
  DAKURHA's avatar

  Film is masterlijk (fan) En de Game is waardeloos uitmelkerij het zou echt verboden moeten dat ontwikkelaars zoiets durfen uitbrengen ik heb er geen goed woord voor over en dan ook nog betalen voor DLC maak me gek.

 5.    1949 XP
  elazzja's avatar

  Het lijkt net of die Robots echt zijn, klasse film met vette actie

 6. Anoniem -   
  94.212.205.145 (Niet geregistreerd)'s avatar

  de film was echt de max.en de game mag er ook zijn zeker de multiplayer.leuk dat er een dlc komt

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  met zo’n plaatje hoef je eigenlijk geen tekst meer erbij te zetten, word toch niet gelezen 😉