Ook Gravity Rush zal enkel verschijnen op het PSN

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4e6386d04fd5c.jpg Eerder kregen we al de bevestiging dat games als Escape Plan, Hustle Kings, Super StarDust Delta, Plants vs. Zombies en Tales of Space: Mutant Blobs enkel te verkrijgen zullen zijn in de PS Vita PlayStation Store. Maar zonet heeft de PS Vita European Product Manager, Adam Grant bevestigd dat ook Gravity Rush zal worden toegevoegd aan de PSN Only lijst. Dit betekend dus dat je de game nergens in de winkelrekken terug zal vinden, enkel in de PlayStation Network Store. Dit vertelde hij in een interview:

Q. Is Gravity Rush going to be a retail title when it releases or just PSN only?
A. Gravity Rush will be launching on PSN only.

Verder bevestigde hij in het interview ook dat de prijzen van de PSN Only games ergens rond de release van de PlayStation Vita bekend zullen worden gemaakt, en dat we dus nog heel even zullen moeten wachten.

Boxshot Gravity Rush

Gravity Rush

Releasedatum:
02-22-2012
Genre:
avontuur
Uitgever:
SCEE
Ontwikkelaar:
 1.    292 XP
  Jasper611's avatar

  Heb de game reeds gespeeld op GamesCom en ik vond het zeer vet! In het begin wel wat lastig hoe het allemaal werkt, maar eenmaal je het doorhad was het echt ontzettend leuk!!

 2.    7378 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Heel jammer

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  tjah geen wonder dat ze denken om de prijzen te verlagen op de psstore anders koopt praktisch niemand het bijna… Ikzelf haat digitaal qua games dan…

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me eigenlijk alleen maar beter, is het iig goedkoper.

 5.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @saidddd93: IDD ik ook. Het geeft mij niet echt het gevoel dat ik wat gekocht heb, maar eerder dat ik geld verloren heb. De enige game die ik nog wel wil hebben op de vita is: Escape Plan “met die 5 euro korting code” de rest van de betaalde download-games mogen ze houden.

 6.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @ps3dennis:

  ja idd jij begrijpt me en wat pas k*t zal zijn is in de toekomst worden alle games digitaal xD