Ook PS Vita games hebben online pass

Iedereen kent ongetwijfeld de online passes van PlayStation 3 games en die passes komen ook naar de PS Vita. De game Hot Shots Golf World Invitational kun je niet online spelen als je geen online pass gekocht hebt. Gelukkig bevatten zowel nieuwe games uit de winkel als gedownloade versies uit de PS Store zo een pass.

Let dus wel even op als je de game tweedehands op de kop weet te tikken, want dan moet je nog een pass kopen van 900 yeng, of ongeveer €10. Of er nog andere games zijn met een online pass is nog onduidelijk, net zoals het feit of de golfgame ook in Europa een pass krijgt om online te kunnen spelen.

Boxshot Hot Shots Golf World Invitational

Hot Shots Golf World Invitational

Releasedatum:
22-02-2012
Genre:
Sport
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Review: Everybody’s Golf: World Tour Vita
Gepubliceerd op 23 feb, 2012 om 13:18
 1.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  goed toch 😀

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Huh is het niet andersom? Ik las net dat als je in de ps store die game koopt juist geen online pass krijg kan me niet echt voorstellen dat als je de game in de winkel koopt en dan geen online pass krijgt.

 3.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Het is inderdaad andersom. Gamers die hem in de winkel kopen krijgen juist wel de pas. Verder is dit natuurlijk echt idioot maar neem dit bericht wel met een korreltje zout want het is nog niet officieel bevestigd.

 4.    522 XP
  axeldc's avatar

  @lilrobbie22: @xDutchSpectre:
  De bron heeft zojuist de informatie geüpdate en de pass zit zowel bij nieuwe games uit de winkel als bij de gedownloade versie.

 5.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  @axeldc: Ahaa, Oke ik dacht al.

 6.    18 XP
  FR010's avatar