Vervolg op Epic Mickey is multiplatform en komt lente 2012

Wellicht komt de naam Epic Mickey veel van jullie niet bekend voor, maar de naam Mickey Mouse moet toch zeker wel belletjes doen rinkelen. De mascotte van Walt Disney kreeg een tijdje terug zijn eigen game exclusief voor Nintendo’s Wii. De game werd ontwikkeld door niemand anders dan Warren Spector, de man die bekend is geworden door titels als System Shock en de eerste Deus Ex. Een unieke spelervaring was het gevolg en de game werd door velen geprezen om zijn unieke gameplay keuzes.

Disney heeft in een nieuwsbrief laten lekken dat Epic Mickey 2 in ontwikkeling is en dat de game zelfs al een release periode heeft namelijk de lente van 2012. De nieuwsbrief is snel offline gehaald maar niet voordat wat oplettende gamers er wat sappige details uit hebben kunnen halen.

Zo zal de game op meerdere platformen uitkomen en zal de game een uitgebreide co-op modus bevatten. Eén iemand zal dan kunnen spelen als Mickey en de andere als Oswald the Lucky Rabbit. Oswald heeft de mogelijkheid om te vliegen en gebruikt elektriciteit om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. De game is nog niet officieel bevestigd, maar wij kijken al uit naar de officiële onthulling van deze veelbelovende titel.

“with the power to fly like a helicopter and use electricity to fight or friend enemies and solve challenges.”

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik heb een van Epic Mickey games op de Wii gespeelt op de firstlook 2 jaar terug denk ik^^,

 2.    205 XP
  Meneermike's avatar

  @Sixstar6: vorig jaar bedoel je

 3.    205 XP
  Meneermike's avatar

  tis wel leuke game , als je er van houd tenminste

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  @Meneermike: Kan ook best^^