Er is een nieuwe site geopend op internet met daarop een grote afbeelding van Call of Duty: Iron Wolf (ook wel Black Ops 2). Op het eerste gezicht lijkt de site erg netjes en correct, maar als je naar de details gaat kijken klopt er helemaal niks van de site.

Ten eerste doet de trailer het niet van de site, omdat er totaal geen link is toegevoegd. Daarnaast is er ook nog een vage notitie in de pagina-informatie, waarin een link staat die naar een lege site leidt waar alleen staat “go to another directory neo….”. Neo is een karakter van ‘the Matrix’, een populaire filmserie. Ook staat er in de pagina-informatie van de Iron Wolf site een andere quotatie uit de Matrix serie, namelijk “you take the red pill – you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes”, en bij de link de naam van een Skyrim karakter genaamd Vilkas. Wat dit laatste ermee te maken heeft, is niet duidelijk. Onderin staat nog wat rare tekst, wat geen kloppend Engels is, ook hier is verder geen informatie over.

Hieronder kun je een video zien waarin alles uitgelegd wordt door Olli43, een bekende game commentator. De enige en meest duidelijke hint die laat zien dat deze site nep is, is het Treyarch logo. Er staat namelijk treyerch op de site en zo een grote fout zouden de ontwikkelaars niet maken.