Vandaag heeft SEGA Europe en SEGA Amerika informatie gegeven over de nieuwe filmgame van Iron Man 2. Uit deze informatie blijkt dat de game een gloednieuw verhaal zal krijgen, niet alleen het verhaal uit de film, ook het verhaal uit het stripuniversum zal er in voorkomen. Dit verhaal zal worden geschreven door Matt Fraction, een bekende stripauteur. Ook zullen er compleet nieuwe vernietigbare omgevingen speelbaar zijn waarin je je nieuwe epische vijanden kunt verslaan.

Dit verhaal zou dieper op de Iron Man 2 verhaallijn ingaan en zal ontwikkeld worden door Fraction. Crimson Dynamo is één van je nieuwe vijanden welke je niet in de film kunt aanschouwen. Ze proberen iets totaal vernieuwends en unieks te creëren. Welke de film, de game en de stripverhalen zou moeten samenbrengen. De speler zou betrokken moeten worden bij de wereld door de spanning en de uitdaging van het verhaal.

Natuurlijk is je pak volledig beschikbaar voor je kun je door de futuristische omgevingen van de film én van het stripuniversum vliegen. Er zijn een aantal vechtsporten in de game te vinden één daarvan is Kungfu. De besturing is veranderd, dat was namelijk bij de vorige game van Iron Man één van de grotere minpunten.

Iron Man 2 the video game zal in de lente van 2010 uitkomen. Het is een goed ding volgens ons dat SEGA er een écht goede game van probeert te maken en luisterd naar de fans.