Grand Theft Auto V is zonder twijfels één van de grootste releases van 2012 en hier op de redactie kunnen we allemaal niet wachten op meer nieuws over deze game. Rockstar heeft ons vooralsnog in de spanning gelaten, maar dat weerhoudt een analist er niet van om wat gedurfde uitspraken te doen.

De analist, genaamd Jesse Divnich, noemt GTA V namelijk niet één van de grootste releases van 2012, maar DE grootste van het jaar. De analist is van mening dat Call of Duty het zal verliezen van Rockstar qua verkopen en gezien de populariteit van Call of Duty is dit nogal een gewaagde uitspraak, welke hieronder nog te checken is.

“It goes without saying that GTA V will be one of the year’s biggest releases, but I will take it one step farther and say GTA V will be 2012’s biggest release.”

“Don’t get me wrong, Call of Duty will undoubtedly be huge, as it is every year and it may even grow, but if I had to call what will be a photo finish race, I will go with GTA V.”

Persoonlijk zou ik ook eerder voor Grand Theft Auto V gaan dan voor een nieuwe Call of Duty, maar als we naar de fanbase van Call of Duty kijken kan Divnich het best bij het verkeerde eind hebben.