God of War IV onofficieel bevestigd

Eerder konden wij jullie al vertellen dat er geruchten ontstonden over co-op mogelijkheden in een aankomende God of War game waarbij Kratos samen met zijn broer, Deimos, moet ontsnappen uit de onderwereld. Daarnaast had Santa Monica studios afgelopen jaar een aantal vacatures vrij staan voor een onaangekondigde God of War game. Op ‘The Last of Us’ na heeft Sony het toch altijd moeilijk gehad om geheimen te kunnen bewaren. Zeker nu een componist niet alleen God of War IV op zijn CV heeft staan maar dat hij ook nog eens openlijk bevestigt dat de game bestaat.

De website van Siliconera had eerst ontdekt dat Timothy Williams God of War IV op zijn CV had staan. Hierop werd veel gespeculeerd en  men dacht dat het een fout had kunnen zijn. Hierop heeft hij op zijn site gemeld dat hij muziek heeft bedacht voor de nieuwe God of War en dat deze dus officieel bestaat. Daarnaast zegt hij tegen Joystiq dat niet hij maar Tyler Bates de “echte” componist is en dat hij heeft meegeholpen. Inmiddels is de site offline gehaald en heeft Sony alleen laten weten dat zij geen commentaar kunnen leveren op geruchten en speculaties. Dat God of War IV nu min of meer is bevestigd is wel duidelijk. Nu nog wachten op een bevestiging van Sony om zeker te zijn dat de releasedatum van 28 september 2012 gedeeld door de Britse Playstation Magazine juist is.


Bedankt voor het melden saidddd93! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.

Boxshot God of War Ascension

God of War Ascension

Releasedatum:
13-03-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    505 XP
  DarkQ's avatar

  Hoop ook egt dat die Co. Op krijgt vette games van god of war

 2.    235 XP
  Poulske's avatar

  Ik wacht gewoon op de officiële bevestiging

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @Poulske: Ik kan na Ghost of Sparte en Deimos geruchten niet wachten :p

  Nadat ik Ghost of Sparta had gespeeld dacht ik altijd in mezelf hoe vet het zou zijn als iemand Deimos kon besturen. Ik hoop dus dat de geruchten wel waar zijn.

 4.    421 XP
  Vechtersbaas's avatar

  kep alleen nog PSP versies van GOW gespeeld, als deze ook nog eens CO Op zal krijgen en hijs veel beter dan vorige GOW’s dan haal ik em wel

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat is heel goed nieuws voor de PS3!!

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kan nooit genoeg krijgen van Kratos dus kom maar op!

 7.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  Story line is facking epic! Alleen zijn de battles soms wel facking iritant

 8.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Zou leuk zijn als het een launchtitel wordt voor de PS4. :3

 9.    283 XP
  Alycan's avatar

  En ergens hoopte ik toch dat het bij 3 bleef.

  Come On Santa Monica! Don’t Let Us Down!

  Zou heel erg bedroevend zijn als deeltje 4 een uitmelkertje wordt, hopelijk pompen ze genoeg vernieuwende en vloeiende shit erin.