Gerucht: Kaz Hirai wordt de baas van Sony Corporation

Kaz Hirai. Een maar al te bekende naam die zeker een belletje moet doen rinkelen. De beste man was al een tijdje president van Sony Computer Entertainment, maar het lijkt erop dat de nu 51-jarige Hirai een flinke carrière move gaat maken.

Het gerucht gaat namelijk dat Hirai gepromoveerd gaat worden tot de president van Sony Corporation, als in de baas van het hele Sony netwerk. Wat dit gaat betekenen voor de toekomst van Sony weten we nog niet, maar gezien de uitgebreide PlayStation achtergrond van de beste man kunnen we er vanuit gaan dat het alleen maar goed nieuws kan zijn. Bij deze dus alvast gefeliciteerd meneer Hirai!

 1. Anoniem -   
  87.208.120..xxx's avatar

  Kaz is de Steve jobs van Sony 🙂

 2.    5439 XP
  7th-son's avatar

  Ooeh overal een PS in bouwen!

 3.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  Als het maar een japanner blijft! Wie kent deze quote “japanese games are always better” -Real Steal

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Baas boven baas

 5.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  @BloodlyKill: is engels nou zoo moeilijk ? Real Steel. Steal is stelen ..

 6.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  @HTC Bwoy !: ja, want sommige mensen hebben iets dat heet smartphones? ooit van gehoord? vast niet. dan let je niet op je spelling aangezien daarop typen al veel lastiger is dan op je desktop/laptop. Misschien volgende keer proberen niet zo een wijsneus te zijn, en gewoon optiefen? dank u wel. als je volwassen genoeg bent reageer je niet op deze reply op jou comment

 7.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  like a boss met zijn ps vitake 🙂 !

 8.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  @thibaut peeters: jouw comment dus nie jou comment. Maar als je me naam leest dn snap je al dat ik een HTC hb. Spellingscontrole kn gwn uit. En vertel me nie wat ik wel of nie moet doen. Kleine jongetjes die mij vertelle wat ik moet. Opzouten mongool.

 9.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  @BloodlyKill jouw comment dus nie jou comment. Maar als je me naam leest dn snap je al dat ik een HTC hb. Spellingscontrole kn gwn uit. En vertel me nie wat ik wel of nie moet doen. Kleine jongetjes die mij vertelle wat ik moet. Opzouten mongool ..
  @thibaut peeters: mijn excuses

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  waaajoooooo, deze man gaat rijk worden hey xD ik bedoel hij is nu al een miljardair maar straks is hij een ontelbaardair

 11.    615 XP
  thibaut peeters's avatar

  @HTC Bwoy !: ok goed bezig 🙂

 12.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  @BloodlyKill: Haha ik! 😀
  Hoop dat hij goed werk verricht!