Rogue Warrior

Rogue Warrior is een first-person-shooter waarin het verhaal een belangrijke rol inneemt. Je speelt de waargebeurde avonturen van Richard “Demo Dick” Marcinko na. Deze oorlogsheld heeft niet alleen twee uitzendingen naar Vietnam overleefd, maar tevens aan de wieg van de uiterst gespecialiseerde SEAL-eenheid gestaan. Richard Marcinko is een heuse Amerikaanse ruige gast die elke vijand rauw opeet als ontbijt!

Rogue Warrior volgt losjes het levensverhaal van deze levende legende. Toch is het vooral een excuus om de meeste brute ‘kill moves’, scheldtirades en explosies op je scherm te toveren. De Amerikaanse acteur Mickey Rourke heeft het rauwe stemgeluid van Richard “Demo Dick” Marcinko verzorgd.

Je wordt in Rogue Warrior in het communistische Noord-Korea gedropt om een gevaarlijk raketprogramma te saboteren. Het verrassingselement is je belangrijkste wapen om de vijandelijke soldaten op de meest pijnlijke manieren om te kunnen leggen. Rogue Warrior is dus echt ‘badass’, maar ben jij badass genoeg om in de schoenen te stappen van Demo Dick?

Prijs: €14,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGamezone
iDEAL: Ja

Call of Duty: Black Ops

In ‘Call of Duty: Black Ops’ ben je onderdeel van de Black Ops. Deze speciale legereenheid wordt enkel ingezet voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Met een groepje tot de tanden toe bewapende specialisten ga je onder andere naar Cuba, de noordpool en de jungles van Vietnam om geheime missies uit te voeren.

‘Call of Duty: Black Ops’ laat je met allerlei originele wapens, zoals een kruisboog met scope of shotgun met explosieve Dragon’s Breath kogels schieten. Je krijgt tevens een aantal voertuigsequenties voorgeschoteld waarbij je achter de stuurknuppel van een SR-71 Blackbird een grondeenheid escorteert of met een aanvalshelikopter een terroristische schuilplaats overhoop blaast. ‘Call of Duty: Black Ops’ biedt een ongekende hoeveelheid actie en spektakel!

Natuurlijk bevat ‘Call of Duty: Black Ops’ naast een spannende singleplayer campaign ook uitgebreide coöperatieve en competitieve multiplayer spelmodi. Zo kun je online uitdagende multiplayer levels verwachten waarbij voertuigen gebruikt kunnen worden om grote afstanden te overbruggen. Door tijd in de multiplayer modus te stoppen zul je in rang stijgen en steeds meer ‘perks’ en wapens vrijspelen. Je wordt constant beloond in
‘Call of Duty: Black Ops’!

Prijs: €23,95
Verzendkosten: Gratis
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

inFAMOUS 2
Cole MacGrath maakt een schokkende comeback in Infamous 2! In Infamous 2 wordt de actie naar nieuwe hoogte getild en krijg je een emotionele ervaring voorgeschoteld die zijn gelijke niet kent. Kun jij de nieuwe krachten van Cole aan?

Als Cole MacGrath wordt beschuldigd van de vernietiging van Empire City bereikt hij een dieptepunt in zijn leven. Hij besluit naar de Zuidelijke stad New Marais te reizen om de volledige potentie van zijn unieke krachten te ontdekken. Wanneer er echter een angstaanjagende vijand uit zijn toekomst verschijnt, kijkt de mensheid wederom hoopvol naar Cole om de wereld te redden, maar heeft Cole hier nog wel zin in?

Infamous 2 plaatst jou in de huid van deze superheld. De superkrachten uit het eerste deel zijn flink uitgebreid. Naast elektriciteit heeft Cole in Infamous 2 ook de beschikking over ijskrachten. Het verbeterde vecht-systeem en een breed scala aan nieuwe aanvallen maken Infamous 2 tot één van de meest explosieve actiegames ooit!

Infamous 2 speelt zich af in een dynamische open spelwereld waarbinnen je missies naar eigen inzicht kunt aannemen. Verken een dichtbevolkte stad waarbij wel meer dan honderd karakters tegelijkertijd op je scherm getoverd worden. Met nieuwe gangs, vernietigbare gebouwen en gesloopte omgevingen is dit een heerlijke plek om je superkrachten goed te testen!

Prijs: €24,95
Verzendkosten: Gratis
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

Saints Row: The Third

Saint’s Row: The Third is een third person actiegame. Als lid van een criminele organisatie ligt de wereld aan je voeten, maar dat dreigt te verdwijnen wanneer een andere machtige groep gangster jouw stad betreedt. Humor en actie gaan hand in hand in deze bizarre actiegame, Saint’s Row: The Third!

Als leider van de Third Street Saints heerst de speler over de stad Stilwater. De internationaal opererende bende The Syndicate heeft het op de Third Street Saints gemunt. Als leider moet de speler voorop gaan in deze nieuwe bendeoorlog. Daarom verleg je de strijd naar een nieuwe terrein, de stad Steelport, een plaats voor de sinners en de saints. De nieuwe stad vormt de achtergrond voor de strijd tussen de Saints en het Syndicaat!

In tegenstelling tot het tweede deel uit de serie beschikt Saint’s Row: The Third niet langer over online multiplayer-functies. Wel is het spel samen met een vriend te spelen in de coöperatieve speloptie.

Opdrachten die je in Saint’s Row: The Third krijgt, zijn op verschillende manieren op te lossen. Wanneer een controlepost vernietigd moet worden, kan je deze opblazen. Je kunt ook de controlepost aanvallen en overnemen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de controlepost in je eigen voordeel te gebruiken.

Prijs: €29,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja