Over de één miljoen user created levels in LittleBigPlanet

We kunnen er blijkbaar niet genoeg van krijgen: LittleBigPlanet. De game met de doorgaans vrolijke sackboy heeft al verschillende metamorfoses gehad en door de vreemdste, leukste en noem maar op levels gelopen, allemaal gecreëerd door jullie. Dat de game nog steeds zo ontzettend populair is, is maar weer eens gebleken, want MediaMocule heeft namelijk iets te vieren.

LittleBigPlanet heeft namelijk de magische grens van één miljoen levels overschreden. Er zijn dus al meer dan één miljoen levels gecreerd door de gamers in het bezit van LBP en dat vieren ze met onderstaande video. Kan je nagaan, sinds de release van de game is er per 21 seconden een level aangemaakt. Je moet 24 uur per dag, vijf jaar lang gamen om elk level te hebben gespeeld en wil je weten hoe vaak alle levels zijn gespeeld in totaal? Ruim 244 miljoen keer!

Verder kunnen we binnenkort leuke extra’s verwachten vanwege dit jubileum, maar nu eerst deze video ter gelegenheid van deze grote mijlpaal.

6 reacties

 1.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  En hoeveel daarvan zijn het nou echt waard om ookmaar naar te kijken XD?

 2.    1562 XP
  dikked's avatar

  idd de helf kun je niet eens uitspelen laat staan dat ze leuk Zijn

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Helft is echt crap mr dat boeit niet xD

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  wow iedere 21 seconden een level aangemaakt 😛

 5.    1402 XP
  Selec1's avatar

  @negatieve comments hier boven: het zelfde geld voor b.v. de YouTube-community. En die lopen jullie toch ook niet te bashen?

 6.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Komop hoe wou je in vredesnaam nagaan hoeveel nuttige levels er zijn. Gefeliciteerd MM

  Btw wat een eer als je eigen level in het filmpje verschijnt, helaas niet bij mij het geval 😛