PS Vita krijgt Netflix bij de release in Noord-Amerika

Slimme zet van Sony, ze hebben namelijk hun vrienden bij Netflix weten te strikken voor PS Vita ondersteuning. Op het moment werkt Netflix namelijk aan een applicatie om de uiterst populaire en bekende videoservice naar de Vita te brengen. Het OLED-scherm van de PS Vita maakt het uitermate geschikt om video’s te bekijken. Een iPad is vaak te groot en te zwaar om fatsoenlijk een film of TV-serie op te kunnen kijken, de PS Vita krijgt op dit gebied dan ook mijn persoonlijke voorkeur. Smartphones daarentegen hebben vaak een te klein scherm, of je moet al zo’n zeecontainer bij je dragen met een 5 inch scherm.

Wij hebben hier geen Netflix in de Benelux, maar toch ben ik blij met dit nieuws. Dit stimuleert namelijk weer een beetje de sales in Noord-Amerika, wat alleen maar positief is. Hoe groter de install base van een handheld, hoe meer support het krijgt van ontwikkelaars. Netflix zal naar verluid meteen bij de release van de PS Vita beschikbaar zijn, op 22 februari.

 

 

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Jammer dat het bij ons nog niet is 🙁 laten we hopen dat het ooit/snel komt!

 2.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Ik hoop idd ook dat dit bijdraagt bij betere sales in Amerika. Want hoe meer sales hoe beter de support toch?

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  De ps vita en ps3 hebben in amerika zoveel meer te bieden, wanneer gaan ze hier een wat aan doen in europa. Echt om gek van te worden.

 4.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  It only does Everything.. In America.