Double Fine en Activision bekvechten verder om Brütal Legend

Zoals jullie weten is er al heel wat te doen om Brütal Legend, de nieuwe game van ontwikkelaar Double Fine. Aangezien de game eerst onder uitgever Activision stond, maar deze even in de ijskast had gezet, had Double Fine in de tussentijd de uitgeversrechten verkocht aan Electronic Arts. Dit zonde medeweten van Activision die naar aanleiding van deze actie een rechtszaak heeft aangespannen tegen de ontwikkelaar.

Nu is Double Fine het zat en heeft op zijn beurt een rechtszaak aangespannen tegen Activision. Dit omdat de uitgever de game wil tegenhouden dus. Voorlopig zijn ze nog een tijdje aan het bekvechten. De kans is dus groot dat Brütal Legend niet meer op 13 oktober uitkomt of dat Activision alsnog de game gaat uitgeven in plaats van Electronic Arts. Op 30 juli aanstaande is de rechtszaak en laten we hopen dat de game gewoon lekker uitkomt, zodat we keihard kunnen rocken en knokken met Jack Black himself.

8 reacties

 1.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Ik ben ook tegen Activision! Zoals ik het zo lees 😛

 2.    880 XP
  Woofer's avatar

  @JoeyNL: Dan moet je even de eerdere post lezen die hierin gelinked is, dan begrijp je het misschien beter 😉

 3.    18 XP
  angusmitch's avatar

  Als post thumbnail staat Jack Black, maar dit heeft daar niks mee te maken

 4.    88 XP
  Downtrust's avatar

  we gaan niet met jack black knokken. we gaan met een kerel knokken waarvan jack black de stem heeft ingesproken. totaal iets anders dus

 5.    880 XP
  Woofer's avatar

  Over Jack Black gesproken, jullie snappen wel wat we bedoelen.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Laat dat spel gewoon uitkomen activision is gewoon dom geweest om de rechten los te laten eigen schuld dikke fking bult.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Damn wat een onzin zeg, en dat allemaal over de rug van de kopers

 8.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  uitgeversrechten verkocht aan Electronic Arts: dus Activision kan het vergeten.

  Dit zonde medeweten van Activision: rechten van een game verkopen zonder dat je het weet dat je het verkocht hebt, dat is wel erg slordig