Update: De game komt inderdaad naar de PlayStation 3, dit heeft Sony zojuist bevestigd tegenover Game Informer. Killzone zal releasen via het PlayStation Network, op 24 januari in Amerika. Het is een port van de PS2-titel en dus geen HD-remake. De prijs zal liggen op 10 dollar.

De Entertainment Software Rating Board (ESRB) is verantwoordelijk voor de prachtige logo’s die je altijd op boxshots vind. Deze logo’s vertellen je hoe oud je moet zijn, wat er in voorkomt, je kent het wel. Nu is alleen in de database van de ESRB de game Killzone gevonden, het eerste deel. Op zich niet zo heel gek, want deze game kwam ooit uit voor de PlayStation 2. Maar, daar is vandaag opeens een console bijgekomen, tenminste in de ESRB-database.

Zo zien we de PlayStation 3 opeens naast de game staan als platform. Zal dit betekenen dat we een remaster versie krijgen te zien voor de PS3? Dit heeft Sony immers al eerder gedaan met onder andere Sly Cooper, God of War en de games van Team ICO. Of gaat dit een digitale download worden uit de PlayStation Store? De tijd zal het leren.