Polyphony Digital is nog altijd druk bezig met Gran Turismo 5. Niet alleen in de vorm van updates maar ook DLC pakketten zien we regelmatig verschijnen. Nu heeft Sony aangekondigd dat vanaf volgende week het Car Pack 3 en de Speed Test Pack in de PlayStation Store te vinden zal zijn.

In het Car Pack 3 vinden we de Lamborghini Aventador, Jaguar XJR9, Aston Martin V12 Vantage 2011, VW 1200 1966, Mini Countryman S 2011 en als laatste de Nissan Leaf. Het Car Pack 3 gaat €5.99 kosten.

De Speed Test Pack bevat een nieuwe ovale testbaan met een prestatiemeting mode en de mogelijkheid om statistieken en verzamelde data te vergelijken tussen de wagens die je in de garage hebt staan. De Speed Test Pack zal €4.99 gaan kosten.

Beide DLC pakketten kan je vanaf 18 januari vinden in de PlayStation Store. Ook update 2.03 zal vanaf 18 januari te downloaden zijn waarmee verschillende kleine veranderingen worden gedaan, samen met wat gratis nieuwe achtergrondkleuren en achtergronden. Hieronder vindt je een aantal screenshots.

Bedankt voor het melden svenmans! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.