De Britse retailer Game.co.uk stuurde vanochtend een opvallende tweet de deur uit, dat meldt VG247. De webshop is van redelijk groot formaat en een bekende naam in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de tweet die ze verstuurden waren ze aanwezig bij een EA presentatie voor de line-up van 2012. Zo wisten ze te zeggen dat een nieuwe Medal of Honor werd genoemd in de presentatie, op zich niet zo heel gek aangezien DICE klaar is met Battlefield 3.

Er werd dan ook al eerder door een aantal journalisten gezegd dat EA ook elk jaar een shooter uit wilt brengen. Het is alleen niet mogelijk elk jaar een Battlefield-titel neer te zetten, dus wisselen ze het af met Medal of Honor. Men wil immers kunnen blijven concurreren met Activision, die elk jaar een Call of Duty uitgeeft.

Ook werd er een ‘Need for Speed 13’ genoemd, waarvan de 13 ongetwijfeld een development titel is. Ook dit verbaasd ons niet, tot nu toe is er namelijk nog altijd elk jaar een nieuwe Need for Speed uitgekomen.

De tweet is inmiddels verwijderd, waarschijnlijk was EA er dus niet zo blij mee.

“EA presentation was great, had mentions of a new Medal of Honour and Need for Speed 13! EA have an exciting year ahead.”